Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Aktív témák
-
faster
nagyúr
Igen, el kell adni, ezt nem is vitatom, mindenesetre annak, aki nagyon nem szereti a formaságokat, annak meggondolandó, hogy nem-e esetleg más munkakör lenne neki a megfelelőbb. Tipikusan a fejlesztői munka az, ahol ezek a formaságok kevésbé számítanak, főként akkor, ha nem banknál vagy valami multinál dolgozik az illető.
[Szerkesztve] -
Integra
titán
ez kb hasonlít arra hogy mindenkinek öltönyben kell járnia....
mert úgy illik. ezt ki találta ki?
én azzal kezdtem hogy az öltöny alá felvettem olyan sportcsukát amin nem volt felirat meg semmi giccs, fel se tűnt. érdekes, a 16-18 órás munkanapot mindjárt végigbírtam járni.
aztán ott tartottam hogy az ügyfél multi nagy fejese is beszervált pár ilyen csukát... (pedig nagy vaskalapos volt)
iszonyatosan rühellem az értelmetlen társadalmi szabályokat és korlátokat.
[Szerkesztve] -
jeges
senior tag
ehhh...ha növeli az aktuális komfortérzésemet, kávézom. ha nem, nem. nem gondolkodom azon, h most méér is kínáltak meg, vagy hogy ha a másik nem kér, illik-e nekem.
mindenkitől elvárhatónak gondolom, h ismerje fel saját alapvető szükségleteit. ez nem illem kérdése
szerintem -
Integra
titán
de, van benne valami, ami kétségtelenül a mai ''modern'' kultúránkat jellemzi

azt megfigyeltem hogy mikor a pr ügynökségnél dolgoztam, jöttek az ügyfelek és a kávé fogyott a legjobban. meg a kóla. narancslé, ásványvíz lista végén kullogott...
meg mikor én mentem ügyfélhez tárgyalni, akkor is mindenki kávé meg kóla, szinte már néztek hogy miért ásványvizezem, vagy narancslé. ja és természetesen az első kérdés mindig hogy kávét kérek e..
Aktív témák
Hirdetés
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Monitor hiba topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad 40ANY Thunderbolt 3 Workstation Dock (Gen2)
- Eladó Apple MXQT2D/A Magic Keyboard Német / 12 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4666
- BESZÁMÍTÁS! nVidia RTX 3090 24GB Founders Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest