Hirdetés
- MWC 2026: Na, fussunk vele még egy kört!
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- MWC 2026 exkluzív: Bemutatom a Pininfarina mobilt
Aktív témák
-
Lortech
addikt
válasz
Viktor77
üzenetére
Átrágom a dolgot még párszor. Most is percenként változik a véleményem magamban. Játékra nem használnám mint mondtam, tök mindegy, hogy 150 vagy 200fps-sel menne a q3, tehát a vidkari marad.

Egy új lap + procira fáj csak a fogam. A mostani konfigom is nagyon jó ár/érték mutatókkal rendelkezik, a kiszemelt áldozat is hasonlóan jó vétel lenne. Elég sok mindenre használom a gépemet, szerverek futnak permamensen, programozok, konvertálok, videót-, hangot-, szerkesztek, vágok, és ezekhez már bőven elférne a nagyobb teljesítmény. Csak ilyenkor eszembe jut, hogy megér-e nekem a kényelem 20ezret, ér-e annyit ez a pénz, hogy egy ablak 3mp helyett 2mp alatt bejöjjön, meg 2óra helyett 1,5 óra alatt csináljon meg egy tömörítést - mindehhez hozzátartozik hogy nem vagyok túl jól eleresztve anyagilag, saját erőből fizetném. Valószínűleg hagyom az egész dolgot, csakhát olyan rosszkedvvel tölt el ez. Járna már ennyi, mert tényleg sok időt töltök el a gép előtt. Ha meg megveszem, akkor hipp hopp elmúlna az az öröm amit az új cucc okoz, és egyből arra gondolnék, hogy költhettem volna értelmesebb dolgokra is a pénzt. Áh, nincs jó döntés.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- MWC 2026: Na, fussunk vele még egy kört!
- Eredeti játékok OFF topik
- Gyúrósok ide!
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Gitáros topic
- Samsung kuponkunyeráló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- UHD filmek lejátszása
- Mesterséges intelligencia topik
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4527, 100% Akksi
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Beszámítás! Asus TUF A16 FA608UH FHD Gamer notebook - R7 260 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest