Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
MarKoo
addikt
Ha már a baleseteknél tartunk. Nekem kétszer volt eddig olyan érzésem, hogy most valakinek vége. Egyszer amikor 240-vel jöttem fatherral az autópályán és előttünk egy mikrobusz durrdefektet kapta nekicsapódott a szalagkorlátnak. Akkor szerencsére nem történt semmi (velünk) köszönet a rutinjának, no meg a blokkolásgátló is rájátszott azt hiszem.
A másik pedig amikor bátyámmal elütöttünk egy srácot és azt néztem ahogy 60-70km/h-val közeledünk felé és nem tudunk semerre se menni csak egyenesen, de szerencsére csak a visszapillantó tükörrel csaptuk el. Annyit hozzátennék, hogy be volt rugva + még drogozott is és előttünk majdnem egy busz ütötte el, de éppen hogy kilépett előle.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ASUS ROG Strix Z790-E Gaming WiFi II garanciás, hibátlan, full doboz
- WD Purple 4TB HDD (WD40PURZ) 100/100
- BONTATLAN Új Iphone 17 256GB White -Fe Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M5 Pro 18CPU/20GPU 24GB/1TB SSD Magyar billentyű Azonnal átvehető.
- 0perces. Kolink Inspire K2 Plus ARGB TG
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- LG UltraWide 34WQ75C-B IPS Monitor! 3440x1440 / 60Hz / sRGB 99% / Type-C
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A másik pedig amikor bátyámmal elütöttünk egy srácot és azt néztem ahogy 60-70km/h-val közeledünk felé és nem tudunk semerre se menni csak egyenesen, de szerencsére csak a visszapillantó tükörrel csaptuk el. Annyit hozzátennék, hogy be volt rugva + még drogozott is és előttünk majdnem egy busz ütötte el, de éppen hogy kilépett előle.