Hirdetés

Aktív témák

törölt tag

Meg tudja valaki mondani nekem hogy egy településfejlesztési pályázatnak az ember hogy áll neki?
    Igazából arról lenne szó hogy Taksonyban kiírtak egy pályázatot, hogy milyen modernizációkat hajtanátok végre a faluban illetve min változtatnátok, 18éven aluliak, és felüliek. Mindez 15oldalo, vannak ötleteim de nem nagyon tudom hogy álljak neki, csinált már valaki ilyet??

Sajna linkelni nem tudom, mert olyan az oldal inkább becopyzom, szóval erről lenne szó:

Taksony Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete az alábbi pályázati kiírást teszi közzé:

Pályázati kiírás

Taksony Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete
    pályázatot hirdet taksonyi állandó lakcímmel/tartózkodási hellyel rendelkező fiatalok részére

Taksony Nagyközség jövőképének, fejlesztési javaslatának elkészítésére A pályázók a középiskolai, illetve felsőoktatási tanulmányi orientációjuknak, szakterületüknek megfelelő fejlesztési javaslattal A/4-es formátumú, legalább 15, legfeljebb 50 oldal terjedelmű, 12-es Times New Roman betűméretettel, oldalaként legfeljebb 45 sornyi, soronként legfeljebb 90 leütést tartalmazó pályaművet nyújthatnak be.

A pályázatnak illeszkednie kell a Taksony Nagyközség Önkormányzata Településfejlesztési Koncepciójában megfogalmazott jövőképhez az alábbi témakörök alapján:

* Tájfejlesztés
    * A környezet fejlesztése, a környezetet érő káros hatások csökkentése
    * Központi belterület területfejlesztése
    * Idegenforgalom, rekreáció fejlesztése
    * Infrastruktúra fejlesztése
    * Egészségügy fejlesztése
    * Alapfokú oktatási intézmények fejlesztése

A Településfejlesztési Koncepció megtekinthető a Polgármesteri Hivatal Titkárságán, vagy a www.taksony.hu weboldalon. A pályaművek két korcsoporti kategóriában nyújthatók be az alábbiak szerint és a legjobb pályaművek a Képviselő-testület bírálata és döntését követően díjazásban részesülnek.

A díjazott pályaművek megvalósításra kerülhetnek, ebben az esetben az Önkormányzat a szerzővel a szerzői jogokra tekintettel szerződést köt.

A pályázat benyújtásának határideje:
    A Taksonyi Hírharangban történő megjelenéstől számított 30 nap.

A pályázat elbírálásának ideje:
    A Taksonyi Hírharangban történő megjelenéstől számított 60 nap.

A pályázatot az alábbi címre kérjük eljuttatni:
    Taksony Nagyközség Polgármestere 2335 Taksony, Fő út 85.

A borítékra kérjük ráírni a ''Taksony Nagyközség jövőképe, fejlesztési javaslata'' jeligét. A pályázatokkal kapcsolatban bővebb felvilágosítás a polgarmester@taksony.hu elektronikus levélcímen kérhető.

Kérdésem az lenne hogy csinált e már valaki ilyet??
    Nem iagzán tudom hogyan elkezdeni, mert szerintem az elég snassz ha egyből egy menüponttal indul az egész.

[Szerkesztve]

Aktív témák