- Apple Watch
- Megérkezett a Huawei eddigi legkomolyabb futóórája
- Google Pixel topik
- MWC 2026: Részt vesz a Vivo, megmutatják az X300 Ultrát
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Aktív témák
-
White Tiger
tag
Igen, meséltek már nekem is hasonlót. Sőt, egy haverom mondta, h kért tőle egy hajéktalan pénzt, mire ő azt mondta, h inkább bemegy a boltba és vesz neki kaját. Kenyeret, felvágottat, ilyesmit vett. Odaadta szépen neki, az meg meg se várta, h elmenjen, máris ment vissza, h le akarja vásárolni piára...
Véleményem szerint a többség pont ezért lesz hajléktalan. Én már zavartam le hajléktalant, mert molesztálni akarta az - akkor későbbi, most már ex - barátnőmet... Nagyon pofátlanok tudnak lenni.
Jelenleg sajnos nekem sincs melóm, így meg tudlak érteni. Sőt, voltam már olyan helyzetben, én is kifeküdhettem volna az aluljáróba, sokkal egyszerűbb lett volna. De nem, és itt vagyok, és küzdök, és még soha, semmit nem kaptam ingyen. Igaz, nem is kértem, de nem is áll szándékomban.
Aktív témák
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- Kiadta majd visszavonta a legújabb GeForce drivert az NVIDIA
- Xbox tulajok OFF topicja
- Torrent meghívó kunyeráló
- Apple Watch
- Gyorsuló Arc meghajtót prezentált az Intel
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Eladó Seasonic Focus Gx-750 tápegység!
- Újszerű Lenovo 15,6"FullHD,10.gen.Core i5(8x3,6Ghz)Intel UHD VGA,8-40GB DDR4 RAM/256-512SSD,jó akku
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 3080 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- Eladó Gainward Phatom RTX 4080-as videokártya!
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal ÚJ Állapot i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD Gari
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- G.Skill Aegis 32GB (2 16GB) DDR4 3200MHz ÚJ, AZONNAL KÉSZLETRŐL
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest