- iPhone topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
Aktív témák
-
Agyasima
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
Itt a kívánság:
A gépemet össze akartam kötni a HIFI-vel, de:
bődületes búgásba kezdett. A hifire rá van kötve a videjóm, annak a hangját szépen, tisztán adja vissza. Fülesen keresztül is tökéletesen muzsikál az alaplapi hang, de ha az alaplapi kimenetet rátolom a HIF aux bemenetére, búúúúúg, mint a galambok tavasszal. Ha a videó AV2-es bemenetén keresztül tolom a hangot a hifire, akkor már kevésbé, de még mindig érezhetően búúúg. És ez nagyon nem jó, mert én ezeket így egybe szeretném használni.
Ezt blogold be, a ''Mit csináljak, ha a HIFIre kötött hang vacakol'' című topikodba...
)
lopott, mert már egy mozis topicba valaki felsorolta, amiket te is, és nem írtad oda a forrást!

-
Sick Boy
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
télleg kúúl a blogod, kár, hogy az első hsz-ek-ben nincsnek linkek, de ennek biztosan megvan az oka!!!

időhiány? vagy miért nem csinálod...?
ha ügyes vagy, biztosan betesznek a regisztrációs szabályzatba is
''...most, hogy végigolvastad a szabályzatot, még egyvalamit mondanunk kell! Mielőtt topicot nyitnál, kérünk Téged, hogy nézd meg VladimirR blogját -Bővebben: link és ott kutakodj, vagy használd a keresőt!
Kijelentem, hogy elolvastam és elfogadom a PROHARDVER! / IT.news Fórum Alapelveit!''
OK
LOL
Aktív témák
- ASUS RTX 5070 12GB GDDR7 PRIME OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Erős, !GARANCIÁLIS! MSI Crosshair 16 HX gamer laptop! -i9 14900HX, RTX 4060 8gb (140w), 32gb DDR5
- !BONTATLAN! Ghost of Yotei collector s edition!
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - 7400-6500 MBs - 100/100 - Garancia
- BenQ W2700 4K HDR Home Cinema Projector - 100% DCI-P3
- Hp 830 G8 Core i7 1185U 16Gb Ram Intel Iris FullHD IPS Boltból számlával Garanciával
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 82 akkuciklus - 27% ÁFÁS - 0373BE
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- INTIMACY MEN SPORT 125 ml parfüm bontatlan, fóliás
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)