- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Ez most a legjobb robotporszívó. Kérdőjel? De nem olcsó. Pont.
- Áprilisban érkezhet a OnePlus Ace 6 Ultra, közben új tabletek is készülnek
- Oppo Pad Mini néven készülhet a gyártó új, kompakt, prémium táblagépe
- Új Xiaomi Mijia etető érkezik 5 MP-es kamerával és éjjellátással
- Magisk
- Google Antigravity - ennyi volt?
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Fotók, videók mobillal
- Áprilisban érkezhet a OnePlus Ace 6 Ultra, közben új tabletek is készülnek
- Jövő hónapban debütál az Oppo Find X9 Ultra
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
GP-Sz
senior tag
Kedves Egyetlenem :) Látom sikerült megérteni a hozzászólásom lényegét... Ha már a chatet emlegetted, az nem chatelés, ami előtte a topicban ment? Mindenki elsírja, hogy mekkora baromság, pontosan ugyanazokat a közhelyeket pufogtatva, amit már ezer idióta topicban leírt, nulla információ, nem hogy a témában (legyen akármekkora baromság), de egyébként sem. De ez nem baj. Igaz, hogy így kb egy órát volt a topon a topic, ami senkit nem érdekelt, de akkor is, ez teljesen értelmes dolog volt, ugye? Még ha legalább törölnék azt a nyomorult topicot, de nem, ugyanúgy ott marad, mintha bele se szólt volna senki. Csak akkor öt perc alatt eltűnik a főoldalról, ami ugye pozitív lenne. Chatelni egyébként nem szokásom, kitiltani még soha, sehonnan nem tiltottak ki. Ritkán szoktam beleszólni olyasmibe, ami nem érdekel, vagy nem értek hozzá. Általában csak olvasok. Talán ezért a 2 év alatt 300 hozzászólás. Ami pedig a közösség hergelését illeti, az egész topic arról szólt. Hergeljük a topicnyitót, hergeljük a többieket, hogy ők is mondják el ezredjére, hogy ez is mekkora hülye topic. Értelmetlen.
Most is csak azért szóltam be, mert egyszerűen már idegesít ez, hogy mindig megy ez a leugatás, ha valaki nyit egy hülye topicot. Unalmas és haszontalan. Akkor inkább törölni kéne őket a francba és akkor talán tényleg elmenne az emberek kedve az idióta topicok nyitogatásából. Szerintem az 5ezredik milyen videokártyát ajánlotok topicot minden megfontolás nélkül azonnal törölni lehetne és akkor az emberek talán használnák a keresőt.
Na mindegy. No flame, csak gondoltam válaszolok, mert nem tetszett a szöveged. Nem vagyok az az 5éves hülyegyerek aki chatelni jár a phra, hogy minél hamarabb nagyúr lehessen :) Asszem ide az Offba befér ez a hsz.
Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- White STRIX Gaming PC! 7800X3D / RTX 4080 Super / 48GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000W Gold! BeszámítOK!
- Új Lenovo Thinkpad X1 2in1 Gen9 WUXGA Ultra 7 165U 12mag 32GB 512GB Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest