- Yettel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Aktív témák
-
GP-Sz
senior tag
Kedves Egyetlenem :) Látom sikerült megérteni a hozzászólásom lényegét... Ha már a chatet emlegetted, az nem chatelés, ami előtte a topicban ment? Mindenki elsírja, hogy mekkora baromság, pontosan ugyanazokat a közhelyeket pufogtatva, amit már ezer idióta topicban leírt, nulla információ, nem hogy a témában (legyen akármekkora baromság), de egyébként sem. De ez nem baj. Igaz, hogy így kb egy órát volt a topon a topic, ami senkit nem érdekelt, de akkor is, ez teljesen értelmes dolog volt, ugye? Még ha legalább törölnék azt a nyomorult topicot, de nem, ugyanúgy ott marad, mintha bele se szólt volna senki. Csak akkor öt perc alatt eltűnik a főoldalról, ami ugye pozitív lenne. Chatelni egyébként nem szokásom, kitiltani még soha, sehonnan nem tiltottak ki. Ritkán szoktam beleszólni olyasmibe, ami nem érdekel, vagy nem értek hozzá. Általában csak olvasok. Talán ezért a 2 év alatt 300 hozzászólás. Ami pedig a közösség hergelését illeti, az egész topic arról szólt. Hergeljük a topicnyitót, hergeljük a többieket, hogy ők is mondják el ezredjére, hogy ez is mekkora hülye topic. Értelmetlen.
Most is csak azért szóltam be, mert egyszerűen már idegesít ez, hogy mindig megy ez a leugatás, ha valaki nyit egy hülye topicot. Unalmas és haszontalan. Akkor inkább törölni kéne őket a francba és akkor talán tényleg elmenne az emberek kedve az idióta topicok nyitogatásából. Szerintem az 5ezredik milyen videokártyát ajánlotok topicot minden megfontolás nélkül azonnal törölni lehetne és akkor az emberek talán használnák a keresőt.
Na mindegy. No flame, csak gondoltam válaszolok, mert nem tetszett a szöveged. Nem vagyok az az 5éves hülyegyerek aki chatelni jár a phra, hogy minél hamarabb nagyúr lehessen :) Asszem ide az Offba befér ez a hsz.
Aktív témák
- DJI MIC 3 (2TX + 1 RX + Charging Case)
- iKing.hu Apple iPhone Air 256GB Light Gold használt karcmentes 100% akku 2026.10.28-ig garanciás
- Steelseries Arena 7 Hangfal
- ASUS ROG STRIX X870-A Gaming WIFI alaplap Bontatlan
- Lenovo ThinkVision T2324p 24" IPS Monitor,1920x1080,HDMI,DP,VGA,USB,Vesa,Pivot,számla,cseregarancia
- Corsair SF1000 ÚJ // Számla // Garancia //
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 161 - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest