Aktív témák
-
Loretto
veterán
Kalandor: azt a leborult rohadt élet.komolyan mondom én most belegondoltam magam a helyedbe, és a szomszédok felkelnek ugy gépelek.ahogy nyilatkozol ugy veszem észre hogy azért próbálod magad vmennyire nyugtatbi(máramennyire lehet).elképesztő.tudod én ezt ugy vágom (persze lehet hogy tévesen) mint ha téged kiraboltak volna.ha nekem a kemény munkával egszezett pézemet igy elherdálnák.......
nem is gondoltam volna hogy ilyenek is vannak.persze vmennyire azért talán magadat is okolhatod mert nem nézted meg de miért?mert késet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
remélem azért tuléled ezt a ''kis'' kiadást.mert mégis csak 21000 ft.ami pl nekem diákmeloval 3 heti melom.vhol csatlakoznék esmein-hez amikor azt mondta neked hogy fordulj el.
Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple Watch
- Alkoholista nevelde
- Óra topik
- Trollok komolyan
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- HP Zbook Fury G8, I7-11850H,32 gb, 512 ssd, MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET, hibátlan állapot
- Creative Sound Blaster Z SB1500 PCI-E Hangkártya
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asztali PC , i3 13100F , RTX 2060 Super , 16GB RAM , 512GB NVME
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest