- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- MWC 2026: Újból érik a szeder az Unihertz kertjében
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone Ultra néven jöhet az Apple első foldja, nem lesz olcsó mulatság
- Apple Watch
- 18. helyet ért a Samsung Galaxy S26 Ultra kamerarendszere a DxOMarknál
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- iPhone topik
Aktív témák
-
Loretto
veterán
Kalandor: azt a leborult rohadt élet.komolyan mondom én most belegondoltam magam a helyedbe, és a szomszédok felkelnek ugy gépelek.ahogy nyilatkozol ugy veszem észre hogy azért próbálod magad vmennyire nyugtatbi(máramennyire lehet).elképesztő.tudod én ezt ugy vágom (persze lehet hogy tévesen) mint ha téged kiraboltak volna.ha nekem a kemény munkával egszezett pézemet igy elherdálnák.......
nem is gondoltam volna hogy ilyenek is vannak.persze vmennyire azért talán magadat is okolhatod mert nem nézted meg de miért?mert késet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
remélem azért tuléled ezt a ''kis'' kiadást.mert mégis csak 21000 ft.ami pl nekem diákmeloval 3 heti melom.vhol csatlakoznék esmein-hez amikor azt mondta neked hogy fordulj el.
Aktív témák
- Dell Alienware Nvidia Geforce RTX 2080 Super 8GB
- Aztech Szerviz I RETRO Számítógép Szerviz I Szervizelés, Telepítés, Adatmentés, Szoftveres Javítás
- Használt MSI mag321cup (VA panel, 31.5" (80 cm) 4k, 160Hz ,1ms) eladó.
- Apple iPhone XS Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Spigen Essential Ee673eu 3-portos hálózati töltő 67W Fehér (2xUSB-C, 1xUSB-A)
- Dell Latitude 5510 - 15.6" FHD IPS - i5-10210U - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO + Office
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest