- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Árat emel a Vivo és az iQOO Kínában
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Friss információk és képek a OnePlus új órájáról
- Egy óra, két rendszer
Aktív témák
-
atus
senior tag
Nem tudjátok hol találok műszövőt? Esetleg Pécs közelében?
-
atus
senior tag
Nagyon tetszik a témaleírás, érdekes területet találtál. Ilyenkor kedvem lenne ilyennel foglalkozni, mondjuk a közgázzal is így voltam amíg fel nem vettek. :)
-
atus
senior tag
Jó ez a mirror, csak nem fordítja meg a láblécben a copyrightos sort...
-
atus
senior tag
Komolyan nem értem, hogy milyen alapon várhatnánk el a Bencom meg Text-boy kaliberű kiskorúaktól, hogy normálisan fórumozzanak, amikor a régen regisztrált, és/vagy sok hozzászólással rendelkező tagok is ilyen debil szurkálódással töltik fel az amúgy sokszor üdítő OFFTOPICokat. Úgy érzem elég érthetően szóltunk, de valamiért elment a fületek mellett. addiktnak/nagyúrnak sem szabad mindent. Feketepont.
Szépen kérlek titeket, próbáljatok meg újra normálisan fórumozni. -
-
atus
senior tag
engusz: Már korábban is akartam szólni, de mindig elfelejtettem. vizhutes.com-on nincs fixen fehérre állítva a háttérszín, simán defaulton hagytad. Na most nekem pl a default szürke...
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Elektromos autók - motorok
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Facebook és Messenger
- Az aktuális Xbox konzolokon is megfogja majd a játékos kezét a Copilot
- Synology NAS
- További aktív témák...
- 27% - GIGABYTE MO34WQC2 Karcos OLED Monitor! 3440x1440 / 240hz / 0.03ms / FreeSync!
- Lenovo ThinkPad T15 G1 laptop i7, 16GB RAM, 512GB SSD, 1 év garancia Magyar billentyűzet
- Playstation 4 VR V2 eladó!
- Dell Pro 14 PC14250 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ELADÓ Radtel RT-920 (10W, CB sáv) többsávos kézi amatőr adóvevő
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- 230 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16 GB RAM 2256X1504 érintőkijelző Garancia
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest