- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
Aktív témák
-
tomcs
őstag
válasz
guess.who
üzenetére
en is dos navogatort hasznaltam eveken keresztul.. gyakorlatilag amiota volt.. meg 1 ideig netrol is szedegettem oket :DDD asszem f2-re lehetett menuket beallitani, oda csinaltam 50000 fele progit pascalban pl 1 akarmilyen filera nyomtam hogy kitomorites es akkor a megfelelo progit inditotta el, meg rengeteg ilyesmi. maga modjan csucs kis progi volt....
az egy dolog hogy nem ert hozza de szvsz ez igy nem jo. igenis kellene ertenie hozza. amikor az ember jogsihoz tanul ott is elmondjak neki vazlatosan a motor mukodeset, hogy megis tudja mirol van szo. aztan ha szalonbol vesz uj autot, szepen betartja a szervizintervallumokat, aztan lehet egesz eleteben nem lesz ra szuksege. de ha megis akkor azert tudja. ezzel szemben szamgepeknel semmi iyesmi nincs. soxor az embereket nem is erdekli, hogy mi zajlik eppen a gepben amig sorra dobalja ki a megfelelo tablazatokat. aztan meg egy ''winyo betelt'' jellegu ''problemat'' se tudnak elharitani.
Aktív témák
- AMD FX
- Építő/felújító topik
- Debreceni gyorsétkezdék, éttermek
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Wise (ex-TransferWise)
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Milyen notebookot vegyek?
- Robot fűnyírók
- További aktív témák...
- Apple iPad mini 4 (A1538) 128GB Wi-Fi Asztroszürke
- OEM Nvidia Geforce RTX 3060 12Gb
- Apple iPad Pro 9.7 (A1674) 32GB Wi-Fi + Cellular - Asztroszürke (Jelszavas)
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Asus TUF Gaming VG258QM 280Hz 0,5ms Full-HD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4564, 100% AKKSI
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- LG 32MR50C-B Monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest