- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
Ez baromi sok video. Kérlek linkeld azt ahol megmutatja, hogy amikor a telefon csak a zsebedben van, éjjel.. nem használod azaz a napi ~18hban az A720 kevesebbet fogyaszt, kevésbé meríti az aksit mint az A520.
Az A520 erre van. És itt agyoveri az A720at.
És ne keverd ide azt, hogy ha valami érdemben terhel akkor hatékonyabb és kevesebbet fogyaszt az A720.szerk: Az MTK jópárszor leégette magát az elmúlt 10évben de itt szerintem nem erről van szó. A 4db X4 + 4db A720 nuku A520 soc nekem azt sugalja, hogy ez a SOC vagy nem mobilba kérszül vagy hibásan/nem ismerte fel a tesztprogram az A520 magokat. A pontszáma is gyanus a snapdragon 3 ennél többet dob egy darab X4el (meg 2db A520al)
[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
lolal
senior tag
Gyártók helyébe nagyonn hangsúlyt fektetnék a Qualcomm használata helyett a MediaTekre. Simán hozzák ugyanazt a teljesítményt, sőt nagyobbat is. +1 az AV1 dekódolásnak.
Én vagyok a Magyar Népgazdaság. Azért vagyok felakasztva, mert így legalább úgy látszik, mintha állnék.
-
TeeJay
félisten
válasz Dare2Live #16 üzenetére
[link] Itt nézd a videókat és a srác leírja hogy az A720 alacsony frekin alacsony fogyasztással hatékonyabb mint az A520.
Inkább fusson 1 720-as mag mint 4 darab A520 ugyanazért a feladatért. A fogyasztás hasonló lesz csak a 720-as mag hatékonyabb lesz ugyanazon frekvencián
Ezért van az hogy a 2xA78+6xA55 magos SOC nem fogyaszt annyival kevesebbet mint amennyivel gyorsabb és hatékonyabb a 4xA78+4xA55 magos SOC pedig utóbbiban 2x annyi big core van
MediaTek-nél biztosan nem tegnap tesztelték ezt a felállást és ha nem működne nem égetnék le magukat márpedig a Dimensity 9xxx sorozat elég csúcsproci nem 1x verve az aktuális Snapdragon csúcsot mindig.Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Dare2Live
félisten
X magok sose voltak hatékonyak. Négy főleg nem.
Ha nincs benne A520 az nekem erős kérdéseket felvet azért egy mobil 24hból 18ht nem csinál semmit a nem csinál semmitre pedig az A520 van.
Kiderül.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
TeeJay
félisten
-
Graphics
Jómunkásember
Én azért a 4db Cortex X4-re kíváncsi leszek, hogy hőtermelésben-fogyasztásban mit tud majd...?
-
janeszgol
félisten
válasz 7Heads Drago #10 üzenetére
Elpárolgott.
-
7Heads Drago
veterán
Hova lett az a nagy előnye az Apple soc-oknak?
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
janeszgol
félisten
Néztem én is, hogy a QC csak az SD8 Gen 2-ben támogatja.
A Samsung az Exynos 2100 (S21) és Exynos 2200 (S22) SoC-kban is támogatja.
A MT a DS9000-es és 1000-es családban (meg még kettő másikban, ami nem Dimensity).
Az AMD-nél az RDNA 2-ben is van már, ami az S24-ek alapját képezi majd. -
sohajda90
tag
9000-es szériát tényleg többet használhatnák a gyártók, van a családban OnePlus Tab és Nord 3 is, mindkettőben nagyon jó szolgálatot tesz a Dimensity 9000, de egyébként a középkategóriában is Dimensity 1300 (Nord 2T) valamint a Dimensity 1200 (Nord 2) és Dimensity 8020 (Moto Edge 40) simán hozza a 778G és a 7 Gen 1 szintjét és tartós használat mellett sem tűnik úgy, hogy belassulnának...
[ Szerkesztve ]
-
kbyte1024
veterán
Szerintem is kevés jó MTK proci jön errefelé. Pedig vannak ám jók.
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
válasz rosieposie #4 üzenetére
Én Xiaomira tippelek
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Graphics
Jómunkásember
Az a baj, mindig sokkal hamarabb jönnek az első eredmények, és majd fél-1 év mire valós termékbe bekerül..
Mindig csúsznak vele, pedig ígéretesek most már minden téren.
-
Darth_Revan
veterán
Natúr rendszeren, amint felteszel 1-2 alkalmazást minimum 50.000 pontot esik
-
janeszgol
félisten
Tök jók a MT SoC-k.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest