Hirdetés
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snoop-y
veterán
válasz
üzenetére
Hjam hat kattintgatni barmivel jo. Amugy a bridge akar jo megoldas is lehet hiszen nem gondolnam ,hogy a National Geographics-nak akarja majd arulni a fotoit. Bar elofordul ,hogy egy csomo olyan kep van azokban is amik technikailag nem tokeletesek viszont a pillanat az karpotol. En inkabb az utobbi megkozelitest favorizalom de a fentebb linkelt kep azert szerintem alatamasztja amit mondtam...
-
válasz
üzenetére
Na +1, én is a kutyaféléktől szoktam parázni + vaddisznótól
Pláne éjjel.
Múltkor polgárőrökkel futottam össze egy faluszélen, szerencsére normálisak voltak.
De úgy amúgy is, nem szeretem ezeket a drága dolgokat. Bármilyen véletlen folytán baja lesz, több mint egy havi fizum van benne... no way...
(Btw telefonom, vázam, számítógépek, stb, egyik sem egy drága darab...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt vízhűtés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Sorozatok
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Óvodások homokozója
- iPhone-ra és iPadre is megérkezett a Control Ultimate Edition
- Gyúrósok ide!
- Projektor topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 512GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 630 G10 - 13,3'FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD RTX 3060 12GB Zalman S2 TG FSP 800W
- HP EliteBook 655 G10 15" Ryzen 5 PRO 7530U 32GB RAM Garancia 2028.02.27.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pláne éjjel.