- One mobilszolgáltatások
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic V2 - origami
- Garmin topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
StLui
veterán
válasz
Avicularia #49 üzenetére
Köszi az infókat, egyelőre hagyom így.
-
Avicularia
veterán
válasz
Avicularia #48 üzenetére
ehh, most látom pc-re van galaxy buds program
azt hittem ez csak androidra van, my badakkor meg is válaszolom, nem vált PC és S24U között automatikusan, hiába van fent PC-n is a galaxy buds app
-
Chrys_
addikt
válasz
Avicularia #46 üzenetére
PC-vel sem megy a Galaxy Buds programon keresztül?
-
StLui
veterán
Soha nem volt még komolyabb fülesem, gondoltam ez legyen.
De két dolog derült ki számomra, és tényleg így van?
1: csak egy eszközhöz csatlakozik egyszerre és kész. Nappaliban használnám tévéhez, xbox-hoz, de mondjuk arra ott a TV-n keresztül is, illetve egy PC, meg a telefonom. (a jelenlegi 7000Ft-os tud legalább kettőhöz csatlakozni, van egy másik, amit jobban szeretek, az csak egyhez, és nagyon macera mindenhol kapcsolgatni a BT-t ki-be)
2: ok, hogy már idén nyár helyett, ahogy igérték az S24-nél, már jövőre csúszott a magyar nyelv támogatása a fordítás funkciókban, de hogy a fülesnél ez meg kizárólag a most megjelent Z-nél lesz elérhető, még az S24 (ultra) sem lesz támogatott? -
Fiktivlife
tag
Na bakker... Már le is állították a forgalmazását a vásárlók visszajelzései alapján. Gyenge a gumiharang minősége és könnyed szakad .
-
Avicularia
veterán
-
-
-
Na megjött. A "Babos" alakúhoz hasonlítva pár perc után:
- Tok kicsit nagyobb
- Párosítás fél perc
- Anyag kicsit jobban müanyag érzetü. De valószínüleg ez abból adódik hogy ebben a több a kihasznälatlan tér.
- Nagyon jól a fülbe passzol, stabil
- Az új touch control végre hasznälható, häla a szäraknak! Nálam a "baboson" ki volt kapcsolva. Itt maradni fog.
- Hangja alapvetöen rendben van, kicsit jobb az elözöhöz képest
- ANC-t nem tudtam kipróbálni még épp csend van körülöttem.
- Összességében jónak tünik, egy modern TWS füles. -
shiftac
aktív tag
Buds 2 Prot használok, de nem vagyok teljesen megelégedve vele. Az ANC egész jó, hangminőség bár lehetne jobb, azért nem panaszkodom rá, de egyszerűen fáj tőle a fülem, ha több órán át használom. Nem tudom a Buds 3 Pro kényelmesebb lenne-e, mert talán kisebb a szárnak köszönhetően a fülben lévő rész. Illetve az is tetszik benne, hogy nem simán hozzáérve vezérelhető, mert az érintéses vezérlést ki kellett kapcsolnom, mert egyből megállt a zene vagy számot ugrott, amint kicsit megigazítottam a fülest.
-
Avicularia
veterán
Tegnap megjött buds 3 pro. Vegyesek az érzések. Soundcore liberty 3 pro-hoz hasonlítom, mert az van nekem. ANC-je klasszisokkal jobb a Samsungnak mint a Soundcore-nak. Hangban én nem hallok olyan nagy különbséget, picit jobb a Samsung, de 55 vagyok, már valszeg nem olyan jó a fülem, mint egy 20-30 éves embernek.
Viszont ez a pinch a Samsungon katasztrófa, külön meg kellett néznem és gyakorolnom, hogy mégis hogy működik, mert elsőre egyáltalán nem tudtam működtetni, csak a hangerő állítást. Szóval nekem ez nagyon nem gyere be.
Hosszútávon jobban ül a Samsung a fülben, de szvsz a Soundcore kényelmesebb. Ez nyilván mindenkinél más lesz fülformától függően.
Az hogy a Samsungnak nincs normális high end kodekje mint LDAC vagy apt-x az elég mehh, ha nem újabb Samsung eszközzel akarod használni. Én használnám mini PC-vel.
Samsung tok szvsz elég gagyi egy ilyen árcédulához.
Kb. ennyi ami eszembe jutott. -
-
-
suszi13
csendes tag
Gondolkodom egy sima 3-ason, viszont kicsit félek, mert mindenhol csak a pro van kirakva, és úgy kiadni 70 ezret érte, hogy nem lehet kipróbálni, mennyire kényelmes, elég necces. Ha már valaki próbálta, majd kíváncsi lennék a véleményekre.
#21: Nem vagy egyedül, nálam is elő szokott fordulni, van olyan eset, amikor a telefon farzsebben van, és szaggat (tipikusan cipzáras zseb, cipzár behúzva). S22 + buds live.
-
-
Fiktivlife
tag
Ha valaki előrendelne telót akkor én vevő lennék mellé egy 44-es watch-ra és egy Buds Pro-ra, Bp-en. Teló + Buds Pro + Watch szettben vásárlásánál -15% a SES-nél !
-
Fiktivlife
tag
Ha valaki előrendelne telót akkor én vevő lennék mellé egy 44-es watch-ra és egy Buds Pro-ra, Bp-en. Teló + Buds Pro + Watch szettben vásárlásánál -15% !
-
-
nagyj74
senior tag
Érdekelne egy Buds 3.
Remélem itt nem lesz interferencia a telefon meg a buds között...
Még a Buds live van nekem, amit nagyon szeretek, de utcán katasztrófa.
Telefon vagy a jobb kézben, vagy a jobb elől lévő zsebben, mert különben szaggat. -
Chrys_
addikt
Az Airpods jellegű kialakítás miatt még mindig a Buds2 Pro-t venném (ha nem lenne) szemben a Buds3 Pro-val. Pont az tetszett a Samsung Buds-ban, hogy nincs "szára" a fülhallgatóknak. Hangminőségre (nem vagyok audiophil) sok változást nem hiszem, hogy hoz az új Pro. Az a kis lejátszási idő különbség is mindegy.
-
Avicularia
veterán
Olasz amazonról meg tudom rendelni a pro-t 188.9 Euróért
[ Módosította: Intruder2k5 ]
-
Beantech
aktív tag
Akinek van korábbi Samsung buds azon hogy müködik a dual connection? Bármilyen PC + Galaxy telefonnal kapcsolódik egyszerre a kettőre (mint pl. egy freebuds)?
-
válasz
Avicularia #13 üzenetére
Beszélj velük. Ha van Samsung Shop app svédben lehet az is ad valami kedvezményt. ÜFSZ szokott adni még pár % kupont ha érdeklödsz egy termék után.
-
Avicularia
veterán
3 prot nézem. Svéd oldalon egyből -20% előrendelésre, de nem találok kódot amivel lejjebb tudnám vinni az árat (2392 sek). Appban nincs előrendelői kedvezmény, csak 5%-ot ad (2840 sek). Pontom van 33K de nem kaptam meg az S24U után a pontokat valamit egy galaxy watch után sem, szóval beszélnem kell az ügyfélszolgálattal.
-
janist81
tag
Szeretnék venni Buds -t de nem tudok dönteni, hogy 2 Pro vagy 3 sima lenne jobb (ezek vannak/lesznek egy árban)
Szerintetek?
-
SX Wave
aktív tag
Hát jelent meg bennem a kéne feeling, úgyhogy marad a Buds2Pro.
-
válasz
bollokcs80 #5 üzenetére
Ez ilyen ältalänos kupon, nem egyedi generält.. Olyat csak a készülékekhez adtak.
-
Beantech
aktív tag
Nem látok róla infót. (Soha nem írnak róla pedig szerintem fontos) a dual connectiont támogatja? És ha igen csak Samsung telóval vagy akármivel? PC + mobil a kérdéses.
-
válasz
bollokcs80 #1 üzenetére
A német oldalon 179€. Az elörenedöli kedvezménykupon 30€. Erre räjön még -10% ha appból vásárolsz. Volt még 12€ pontom így a vége 111€ lett a normál Budsnak. Annyiért már nem rossz, jövöhét csütörtökön adjäk fel.
-
dnelb
veterán
Talán ez fejlődött a legtöbbet azokból amiket ma kiadtak.
-
bollokcs80
Korrektor
A sima tetszene,de az árát sokallom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nintendo Switch 2
- One mobilszolgáltatások
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- iPhone topik
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged