Új hozzászólás Aktív témák
-
lacafaca
addikt
[link]
tévedtem.... -
Omega81
senior tag
Ügyes voltál.
Régen láttam az orczádat, jól vagy?
-
lacafaca
addikt
válasz
Lord Zero #18 üzenetére
7800gt.....
jelentem hogy +oldódott......realtek drivert felraktam újra és mostmár minden ok.
akkor köszi mindenkinek a segítséget és örömmel konstatálom hogy a vivós vga + 1 vhs videómagnó kitűnő egységet alkot mostantól.... le a pci-t foglaló drága tunerkártyákkalés elő a régi technikát
[Szerkesztve] -
lacafaca
addikt
-
lacafaca
addikt
ez így nm ok.....de mivel írtam már hogy minden ok, csak ez nem, így nm fordulok ide ha ezek az alap dolgok nincsenek tisztában......tehát hang az így nm jön.
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
nálam is vg-val megy a dolog (mármint a tvből történő vételezés), de ezt a ''hogy vmi progival kidobhassam a beérkező jelet'' dolgot nem értem
''tömörítetlen'' formában is tudsz venni, meg szarkockástakony mpgbe is rögzíthetsz, mindegyiken belül választhatsz minőségmutatókat (hangerő, felbontás, stb), ez miért nem jó?
aztán azt tehetsz vele, amit akarsz -
Tehát a videó tunerjéről akarsz TV adást rögzíteni a számítógépen. Minden összekötözgetés marad ebben az esetben, csak nem kazettáról, hanem videó tunerről fogsz felvenni. Ha meg csak simán nézni akarod, akkor kiteszed teljes ablakba a képet pl az uleadnál, de nem indítod el a felvételt.
[Szerkesztve] -
lacafaca
addikt
sziasztok!
lehet hogy +valósíthatatlan amit kiokoskodtam, de hátha......
na...vettem vivos vga-t és ehhez feldobtam a legújabb WDM drivert. mivel egy rakás vhs-t akarok archiválni, igy a videómagnót ugye rákötöttem a gépre. ugye így most a hang és a kép érkezik a pc-hez, mehet a digizés. és eközben hogy gondolkodok, jut eszembe hogy : hoppá....videóban ott a tuner..... felvétel már volt is a tv-ről mintha tunerkari lenne a gépben, így már csak azt akarom (ha lehet ugye) +oldani, hogy vmi progival kidobhassam a beérkező jelet (hang-videó), így mindjárt egybe lenne tu-in ván
. valaki esetleg ilyet oldott már+? lehet hogy vinfoson belül is +oldható, de ugye a Windows Movie Maker vagy az Ulead DVD MovieFactori csak a digizést oldja + ezekkel ez nm m1.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest