- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- A profit csak játék a Red Magic 10S Prónak
-
Mobilarena
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hahakocka
őstag
válasz
Busterftw #51967 üzenetére
Annyira tettem különbséget amennyire a kategóriák. Hardcore, Casual gamer stb Ennyi ezek tények a kategória szempontjából vagy pl amikor valaki youtube-ra mint pl CohhCarnage ezerféle game-el tolja a youtube-ra ahogy amúgy én is bár nem azon a szinten még természetesen mint ő de nagyon sok játékkal játszok én ilyen szemmel nézem a teszteket ennyi emiatt. Ezt vesd össze nem ugyanaz a kategóriába sorolható azért van casual gamer, meg verseny gamer, meg youtuber gamer stb sokféle kateg alakult már ki
De persze ez nem lehet lekezelő stb attól még ez igaz! Nem is mondtam rájuk hogy ők senkik kb nem az én kedvenc játékstílusom a casual gaming meg a Fortnite azt igen adom.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az NVIDIA éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Milyen széket vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Xbox tulajok OFF topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Szólánc.
- PlayStation 5
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- További aktív témák...
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged