Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Xiaomi 12T - egytucat
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Xiaomi Mi Note 10 / 10 Pro - 108 megapixel, maradhat?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pandras83
őstag
válasz
hahakocka #40793 üzenetére
én is imádom a black mesa-t, de a "régen minden jobbvót, sőt még mindig jobb" attitűdödet valószínűleg megtörné a cp 2077 path tracing-el. 1070-el raktam bele vagy 250 órát és közepes grafikán és kb lefolytam a székről, olyan szép volt úgy is a game, de a 4070-et beraktam, minden ment maxra + path tracing + dlss2 és nem hittem a szememnek. A path tracing már tényleg nem vicc, próbáld ki ha teheted. Pár év és alap feature lesz, senki sem akar már majd "mű árnyékkokkal" játszani utána, mint ahogy olcsónak ható cgi animációkat sem akarunk nézni pl egy Pixar munka után.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az NVIDIA éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- GIGABYTE 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X WINDFORCE MAX OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- XFX SWFT 319 RX6800 16GB VRAM 2027-ig ALZA gari
- Hibátlan - COLORFUL Geforce GTX 1650 Super 4GB GDDR6 128bit videókártya
- Eladó egy hibátlan MSI Ventus 3x RTX 3070Ti
- GIGABYTE 5070 Ti 16GB GDDR7 WINDFORCE OC SFF - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512/12GB Fekete / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest