- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Solt-
veterán
A morgolódás kevesebb lenne, de nyilván akkor sem lenne hurrá hangulat... nem ezt szoktuk meg sem ár, sem teljesítmény ugrás terén és részünkről elég szerencsétlen párosítás, hogy pont akkor van drasztikus áremelés amikor jelentősen kisebb a teljesítménybéli előrelépés.
Ha maradt volna a szokásos 50 USD körüli áremelés és úgy jött volna ez a teljesítmény emelkedés, vagy ha jött volna a drasztikus áremelés mellé egy drasztikus teljesítményemelkedés akkor emészthetőbb lenne a sztori, de így...
Nem tudom hányan gondolkoznak úgy mint én, de szinte biztosra veszem, hogy ez a széria nekem kimarad... remélem sok júzer lesz így ezzel, hogy egy picit azért érezzék ott fent a nemtetszést!
www.smart-bus.hu
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az NVIDIA éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest