- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- VoLTE/VoWiFi
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
maross
nagyúr
[link] bestbuy topicra, onnan tovabb 133k-s kfa2 rtx3050-re. Az mar egesz popec.
-
maross
nagyúr
válasz
Space marine #183 üzenetére
Nem tudom az alap modellek kozul melyik jo, de ha esetleg ossze tudsz kaparni mellé +40k-t, nezz korul a 3060-ak kozott is.
-
-
maross
nagyúr
válasz
hszilard666 #165 üzenetére
halistennek nem nezegetni kell
-
maross
nagyúr
pcx.hu-n Gainward RTX 3050 Ghost 8GB GDDR6 videokártya 153.890
firstshop.hu-n, nem tudom mennyire ajanlott, ugyanez 146.730.mennek azért lefele.
-
maross
nagyúr
Tudom hogy mondtad, de ezt volt a legegyszerubb tesztelni, nem mai gyerek a tap, remenykedtem, hogy mar megpimposodott
. Holnap megnezem mikori a bios. Mivel elotte az en gepemben szolgalt a lap+proci+memo kombo, hacsak nem pont 2018 korul adtam at neki a stafetabotot, eselyes, hogy a legujabb van rajta.
-
maross
nagyúr
Tenyleg nem ez a hiba. Cseretappal se megy. Alaplapi hibakodok porognek, majd eltunnek. Nemi varakozas utan, kikapcsolo gomb megnyomasara ujabb kodok porognek az alaplapi visszajelzon, es szepen leall a gep. Total olyan, mintha a hatterben szepen bootolna, de egyszeruen nincs kep. Se hdmin (tobb kabellel probalva, 1.4, 2.1 is), se displayporton masik monitorral. Hazahoztam a 3050-et a sajat gepembe kiprobalni, mukodik. Nincs otletem. P67 Pro3 B3 egy i7-2600K-val, pcie 2.0 van benne. Nem talaltam guglival semmit, hogy esetleg a chipsetet vagy a 2.0-at ne szeretné. Van valakinek otlete? Ha nincs, holnap feldobom a 3050-et hardveraprora/jofogasra, ez van.
Nem tudom egy biosfrissitesnek mennyi eselye van (foleg ugy, hogy 2018-as a legujabb), de ha csak minimalis, sok kedvem nincs ujabb fel orat tolteni a semmiert, aposek is unjak mar. -
maross
nagyúr
Sziasztok, van ra esely, hogy egy chieftek ctg-500-80p -vel ne induljon el egy 3050 gainward pegasus? (egy ventis kis vacak, 1 tapcsatival) Nem tudom, hogy ezt a vonalat eroltessem (sajnos nincs a kornyekemen senkinek mas tapja, amivel ki tudnam probalni), vagy mashol keresgeljem a hibat. Illetve bonusz kerdes, lehet barmivel trukkozni? 1db 6+2pines tapcsati van rajta, nem tudom barmilyen atalakitos mokolassal elorebb lennék-e. Koszi.
-
maross
nagyúr
van innovacio is a jo ar mellé, bar lehet csak nekem uj
Egy személy egy terméket vásárolhat egy naptári hónapban a teljes árukészletből (pl. ha egy grafikus kártya ezzel a szöveggel jelölt, akkor csak egy darab vásárolható belőle havonta, a konkrét típustól függetlenül). -
maross
nagyúr
Befutott alzara, lehet vasarolni az olcso videokartyabol.
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Politika
- Házimozi belépő szinten
- Kedvenc zene a mai napra
- Napelem
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- World of Tanks - MMO
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- GEFORCE RTX 4070 SUPER WOW EDITION (bontatlan)
- ASUS RTX 5080 16GB GDDR7 TUF GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 WINDFORCE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 AORUS MASTER - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest