- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Légies iPhone halvány színei
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
mert_csokis
senior tag
válasz
mert_csokis #1585 üzenetére
-
Lord Myn
senior tag
válasz
mert_csokis #1440 üzenetére
Nekem az 1070 csinálta azt, hogy ha min. 3 kijelző volt kötve a kártyára, akkor nem vette vissza az órajelet, de a 2060 szépen visszaveszi akkor is, bármelyik driverrel is hazsnáltam. Szerintem próbálj meg egy DDU-s leírtást és utána 0-ról rakd fel az nV driverét (ha nem létszükséglet, akkor GF Exp nélkül).
-
mcs
veterán
válasz
mert_csokis #1444 üzenetére
Lehet, hogy azé is occsó a Manli, mert kispórólták belőle az energiatakarékosságot.
A feladatkezelőben nézd meg, hogy nem futnak-e a háttérben olyan appok, mint például Windows Áruház, Gépház, és Képnézegető, mert ezek hajlamosak felnyomni az órajelet. -
mcs
veterán
válasz
mert_csokis #1442 üzenetére
Abban a pillanatban is 1365, amikor gépindításkor betölt a Win?
-
mcs
veterán
válasz
mert_csokis #1440 üzenetére
Most az előbb, miután kiléptem a Chromeból, visszaszabályozta magát 300ra.
Szerintem egy processz kavarhat be, és ezt a feladatkezelőben kell kideríteni, amikor éppen befagy 1365re. -
apa111
aktív tag
válasz
mert_csokis #1348 üzenetére
Nálam win10 megy két frissítése volt amióta meg van a 2060 ,de semmi ilyen jelenség nincs nálam mint ami te nálad van.Viszont nézz rá a driverre ,mert most adtak ki ujjat ami javít egy halom hibát és lehet az csinálja nálad.Két napja jött ki az új 419.67-s és nálam volt olyan jelenség ki fagyott a firefox meg a yotubon zenét néztem és a meg szokott nagy ablak mellett eltűnt a sok választható zene .
-
apa111
aktív tag
válasz
mert_csokis #1345 üzenetére
Szia!
Nekem régen az 1060 asus kártyánál csinált ilyent / asus tweek progi megnyitva/ főleg akkor ,és arra is gyanakodtam .Később 1060-s topikban fel világosítottak ,hogy lehet bányász vírus ,és szedjem le a ROUGE KILLER progi ,és futtatása után meg szűnt az indokolatlan terhelés. -
ReFleXx
addikt
válasz
mert_csokis #1020 üzenetére
ja nem vettem magamra, voltak anno 10+ eve inno3d es manli kartyaim, nem voltam igazan elegedett velük akkor, igy azota nalam ezen gyartok alapbol kiesnek.
most gw vagy palit kartyat vettem volna, mert also-kozepkategoriaban jo ar/ertek arannyal rendelkeznek, de jott egy jó deal egy pny xlr8 oc-ra , ami egy az egyben ugyanaz mint az elobbi ketto.rgb meg ilyen sallangok engem sem hoznak lázba.
-
snecy20
nagyúr
válasz
mert_csokis #1018 üzenetére
Sok mindenben igazad van, de azért alapvetően igaz, hogy a Manli-k általában az adott VGA felhozatal alját jelentik mint minőségben, mind felszereltségben, műszaki színvonalban, és sok esetben még a garanciális ügyintézésben is. Az árszabás általában mindent elárul, az esetek 99%-ban az Inno3D-k és a Manli-k a legolcsóbbak.
-
ReFleXx
addikt
válasz
mert_csokis #979 üzenetére
ezen video megtekintese utan nem vennek manli gallardot.
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Fel tudnad venni terheles alatt a hangjat es feltolni youtubera, vagy valahova? Szerintem nepszeru lennel vele itt nagyon.
-
mcs
veterán
válasz
mert_csokis #983 üzenetére
Még a legvaskosabb bordával szerelt Asusok is hajlamosak feljebb menni 61 foknál. Nekem ez nagyon irreálisnak tűnik egy olcsóbb költségvetésű kártyánál.
-
mcs
veterán
válasz
V-Syncel vagy nélküle ment a Witcher?
-
Zuri
tag
válasz
Végre valaki, köszönöm az infót!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Milyen légkondit a lakásba?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- EAFC 25
- iPhone topik
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest