Új hozzászólás Aktív témák
-
sqpp
őstag
Egy kérdés, ha tehetem inkább legyen Titan XP SW Edition vagy 1080Ti Zotac Amp! Extreme?
Igazából az első macerásabb a szállítás miatt, meg hát azért a Zotac kicsit hűvösebb is... De hát még is csak Titan XP meg limitált..
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz hackeeeee #4657 üzenetére
Viszont a titanra a válogatott hibátlan gpuk mennek szinte mind megy stabilan 2100MHzet viz alatt.... persze ez csak amolyan kinek hosszabb a fallosza,mert oc2oc 5-8% van a két kártya között amit meg kb soha nem veszel észre.Szóval a "tudat" amit megfizetsz,hogy neked a teljes értékü hibátlan gpu van a kártyádon.
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
sqpp
őstag
Vizezni tuti nem fogok.. Nincs kedvem pumpát cserélni havonta, mert azért sűrűn játszok és általába a vízhűtésnek ez a hátránya.. hiába az alacsony hő.. Meg ha már olyan Titanom lenne az isten szedi le a dolgokat róla, marad az AMP
-
Laraxior
titán
Okos érv.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
ÁdiBá
veterán
Mai napig nem tudom hogy működik a tuning a videokártyákon, ezeken a 1080Ti termékeken.
Lentebb veszem a feszültséget, jobban felboostol a kártya, nyilván ez vagy a TDP limitnek tudhatóbe, vagy simán a hőmérséklet ennyit számit rajta.
Eljutottam arra a szintre, hogy nem szabad a kártyának feszültséget adni, mert egyszerűen tegnap is játszottam vele több órát, nem volt gond, majd egyik percről a másikra, 5 percenként dobált ki a játékból, hiba nélkül, csak bezárta azonnal a programot.
Olyan mérges lettem.
Aki ismeri az Overwatchot, az tudja miről beszélek mikor nyerésre áll a csapatod, te megteszel mindent, és egyszercsak program bezár.
Úgy hogy kénytelen vagyok picit gyengébb órajelen használni a 1080Ti.
Bár őszinte leszek, gyárilag megy 1950-1960 Mhz, most megy 2000 Mhz-en.
Az a 40 Mhz tuning szerintetek mennyit számit ha a program 160 fps el megy?[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
KAMELOT
titán
válasz abridabri #4670 üzenetére
Amúgy meg aki jártas a PC témában annak tudnia kell, hogy kicsit feljebb nyomod a vga-t és akkor húzod be a casvarokat. Sőt nekem a 2 slotos VGA 3 csavarral van rögzítve. VOLT DCII-m az sem lógott. AKinek lóg az xarul rögzítette a kártyát ennyi!
(#4674) cyberkind: Legtöbb kártya tömege okés, így ha jól rögzíted semmi gond. Érdekes, akkor nekem miért nem lóg a kártya vége? Mint írtam....csavarozáskor emeld meg az egész kártyát és húzd rá.
[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
ÁdiBá
veterán
Hát nem jött be, most teszteltem a videokártyát alapon is, ugyan is kivág az Overwatch, csak most valami kamu hibát is irt ki.
ÁdiBá
-
NFree
addikt
válasz KAMELOT #4680 üzenetére
Te még nem láttál elvetemedet karit ? én már láttam párat sőt asszem van is egy vhol a gyüjteményben . Én mindíg felkötöm a végét mivel hiába csavarozom saját súlyától lelóg a vége . Aki meg netán költ ilyen kütyükre , hogy jól is mutasson az had tegye. A mai nagyvasakon nem csodálkozom , hogy hajlik amekkora batár hűtő kell rájuk.
vga
-
Devid_81
félisten
-
Weareus
addikt
Holnap érkezik a 1080Ti FE kártyám full cover EK blokkal szerelve. Kap egy D5-öt, 2 db 240-es 60-as és 1 db 120-as 60-as radit.
Pont néztem egy hasonló blokkal szerelt 1080Ti FE kártyáról egy videót, ott egy 360-as 60-as és egy 140-es 60-as radival küldte a srác a gpu stressz-tesztet, a ventik 900-on pörögtek, a gpu 90-100%-os load alatt 40-45 fok körül volt.
Remélem, nálam is lesz legalább ilyen "hideg" a gpu, de elviekben még pár fokkal alatta kell legyen a hőmérséklet.[ Szerkesztve ]
Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
DonMaster
addikt
53-55fok az normális szerintetek max terhelésnél? msi seahawk-al ?
proci torony hütö mögött van igy az is rátolja, de így nézve jo érték?
tudom -e még csökkenteni ha teszek rá még 1 ventit ami sziv ?másik 200fps feleti (coil wine) az okoz valami hátrányt? az idegesitö hangon kivül, nem tudok rájönni hogy a tápom(550w) vagy a vga csinálja .
[ Szerkesztve ]
LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
TTomax
félisten
válasz DonMaster #4686 üzenetére
Az rendben van,nekem dupla ventivel 45-52Cfok körül megy,igaz 2114MHz stabilan 24/7.Egy H55 van a vgan.Szerk: most nézem ez a Ti topic,szóval teljesen rendben van az.
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Tragger
tag
Sziasztok. Mivel a vízhűtéses Vega ára eléggé felment (~240), freesync monitor ide vagy oda, lehet, hogy egy időre beneveznék egy Ti-re akkor már. Melyik Ti-k javasoltak ilyen árfekvésben akár apróról vagy boltból?
-
DonMaster
addikt
igen nekem is h55-van rajta elvileg, most gyári oc-val néztem 1850-nek láttam, bár heaven-t futattam ,
kérdés milyen második ventit tettél rá? artic f12 pwm pst-t néztem ugy egyben is kapná a 2 venti a kako-t az szerinted jó lenne második ventinek ?KAMELOT
az teljesen jogos(fps) ,legtöbbet ugy is v-sync-vagy 120-as fps limitel tolom nekem böven jo. jelenleg még így is fhd-ban vagyok de hamarosan jön az uhd(4k)monitor. azért a Watch dogs 2 nél elég epic mikor minden maxon és 24fps-re leesik ,(de ezt betudom az optimalizálatlanságnak és az fhd felbontásnak)LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
TTomax
félisten
-
Landon
őstag
Tegnap este egy nagyon furcsa bugra/hibara(?) lettem figyelmes amit aztan egy oran keresztul tesztelgethettem:
SWBF2-ben eszrevettem, hogy egy bizonyos palyan (az erdoben ahol Han Solo-val kell megkeresni az elrejtett adatokat) ilyen RGB szinu “bevillanasok” tortentek ill. a kepernyo szinten neha megjelent egy furcsa kepi hiba, mintha a kepernyo szelen elfolyt volna a kijelzo folyadekkristalya szinten RGB szinben... na mondom remek tuti GPU/VRAM hiba. Probaltam visszavenni mindenbol de nagyon random modon viselkedett es volt hogy alacsonyabb orajelen is elojottek a fentebb emlitett jelensegek es volt hogy magasabb orajelen sem. Nagy nehezen rajottem, hogy a jelenseg csak akkor jott elo amikor start gombal talcara helyestem a jatekot hogy AB-be mokoljak. Na ekkor lett gyanus a dolog, hogy itt lehet meg se a VGA lesz a ludas hanem valami mas okozza ezt. A megfejtes a kovetkezo: nalam a resolution jatekban 1.5x scaling-en van tehat a nativ 1440p-t downsampling-olja 4k-ra. A furcsa az, hogy ha 1.5x vagy annak a kozelebe allitom a csuszkat (1.49 pl) es ablakot valtok jatek kozben akkor elojon a jelenseg. De ha a jatekban pl. atallitom a scalinget 2x-re vagy 1.3x-ra akkor semmi baja. Csak 1.5x-n van baja es ott is csak akkor ha ablakot valtok. Egyszeruen nem ertem... latott mar ilyet valaki? Total olyan a jelenseg mintha vga hiba lenne pedig nem az mert sehol mashol nem fordul elo es SWBF2-ben is csak akkor ha a fenti korulmenyek vannak jelen.
There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
-
Landon
őstag
válasz hackeeeee #4695 üzenetére
Koszi, ez megnyugtato! Azert paraztam be mert total olyan kepi hibakat produkalt mintha a gpu doglodne. Piros/kek/zold bevillanasok, pontozodas etc. De nem konzisztens modon es nem a terhelesnek megfeleloen ea furcsa modon csak bizonyos helyeken de visszagondolva lehet csak azert bizonyos helyeken mert akkor valtottam ablakot.
There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ugye innentől gyanús a dolog, hogy csak adott beállítás mellett jön elő. Én azt szoktam erre mondani, hogyha hardwarehiba, akkor elő lehet hozni valamilyen úton módon hozni máshol is, csak nyüstölni kell.. Ha máshol semmilyen módon nem tudod reprodukálni akkor az már félsiker.
Én egyszer próbálkoztam scale-elni, bár azt nvidia dsr-rel próbáltam, és akkor voltak hasonló gondok, akkor döntöttem úgy, hogy hiába tetszik a 4k élmény 1440p-s monitoron, nem fogok ilyet használni.
Véleményem szubjektív...
-
Landon
őstag
válasz hackeeeee #4697 üzenetére
Igen, en is igy dontottem. Hiaba jo a 4k ennyit nem er vagy akkor kitolom 2x 1440p-re SW-t amivel gond van 1.5-on es meglatjuk hogy birja. Ez eleg furcsa hogy 1.5x kornyeken van csak baja de gondolom ennek a nativ felbontashoz lehet koze... 1440p-nel a 1.5-es scaling halasztja be. Bar nem lattam meg masba ilyet csak itt.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Arról nem beszélve, hogy inkább játszok 1440p 100+ FPS-sel, ha az adott játék tudja.
Amúgy, vannak olyan játékok, amiben egyszerűen hiába van scale, egyszerűen nem megy jól. Az overwatch is, ha játékon belül van állítva, akkor oké, viszont ha DSR-t használok, meghülyül.
Véleményem szubjektív...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest