- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Íme az új Android Auto!
- Yettel topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lucky750
tag
válasz
ScomComputer #15148 üzenetére
Hogyan tudtál 1500 core clock-ot kapni?
Hogy állítottad be a karidat msi afterburnerbe? Nekem is G1 van.
Vagy ezt nem is te csináltad? -
lucky750
tag
[ Módosította: proci985 ]
-
lucky750
tag
válasz
#Morcosmedve #15095 üzenetére
Hát azt én is észrevettem, hogy nem segít sokat a plusz fesz...Pedig videoban azt mondták, ha jelentkeznek képi hibák akkor megemeled a feszt. de kb mindegy volt, hogy 0-án van vagy maxon volt, mert hibádzott...Még arra gondoltam, hogy alaplapomba nincs OC GPU optimised load a biosban. És mivel úgy hallottam, hogy bios alapon engedi a kari feszültségét ezért lehet nem is tudom módosítani a kari feszültségét mivel nincs ez a settings .Hát ez a kari alapból is elég jól boost-ol , ezért is írtam, hogy nem annyira sajnálom, hogy nem lehet annyira húzni.
-
lucky750
tag
válasz
#Morcosmedve #15092 üzenetére
Én normálisn kérdeztem. Türelmes voltam. Nem vagyok türelmetlen ember. De amikor már 5x-re kérem, hogy létszi úgy mondja ahogy én tudom, ahogy msi-be van, ne ram meg gpu clock stb. mert nem vagyok gondolatolvasó., hogy tudjam mire gondol.. De nem...nem érti nem figyel. Márpedig, ha tényleg segíteni szeretne akkor ezt vegye figyelembe, Ő munkáját akartam könnyebbé tenni, hogy meglegyen a közös hang. Tegnap 6 órán keresztül próbálgattam húzni, de nem jött össze. Szóval teljesen kezdő se vagyok, már tudom, hogy mi a nem jó. Hőmérséklettel nincs semmi baj, 70 fölé nem engedem a karit. Ahogy a gép többi komponensével is minden rendben van.
Pedig +125-nél kezdődnek a problémák. Nálam ez ezt jelenti. Sajnos. +110-nél még semmi. -
lucky750
tag
válasz
#Morcosmedve #15087 üzenetére
Köszi az oltalmazó beszédet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Samsung Galaxy A6 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ALIENWARE Area-51 R5
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest