- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
TTomax
félisten
válasz
SchumiBácsi #11708 üzenetére
Nem pascal hanem volta.Bár van aki szerint nyárra 25-30AAA játék lesz,csak az a kérdés melyik nyárra.
-
TTomax
félisten
válasz
Maotun #11703 üzenetére
Mert az az órajel már neki sok,ilyenkor low3Dre vágja a kártyát a bios,ami csökkentett órajel és feszültség kisér.Ebböl csak egy ujrainditás után jön vissza hibátlanul.Most hogy megnéztem az 1500as 3dmark eredményed,picit kevésnek érzem a gpu scoret,szerintem a memória órajel sok neki vegyél belőle picit vissza hátha meglesz a 21K gpu score.
-
TTomax
félisten
válasz
FollowTheORI #11694 üzenetére
Az igen...
-
TTomax
félisten
válasz
Montesantos #11645 üzenetére
Ja értem,azt az oldalsó ventit én kikapcsolnám az orrába raknék két 140mmes ventit a radira meg még egyet pullra,de ez csak egy ötlet volt,szerintem 5Cfokot hozhatna.
Ja és persze hdd tartókat kivenném.
-
TTomax
félisten
válasz
Montesantos #11640 üzenetére
Nekem hátra fuj ki mindkettö,alul szerintem nem olyan hatékony mert nem sok ház alatt van 50-80mm a padlótol.
-
TTomax
félisten
válasz
ForRedGlory #11517 üzenetére
Kinn a tesztasztalon esetleg,mint minden 300W+ bekajáló kártyák esetén itt sem él meg igazán a ref,aio,vizen kívül más.
-
TTomax
félisten
válasz
deicide #11322 üzenetére
No igen ebben nem voltam biztos,amugy elég jól birja a 3.0 8x,eddig még csak akkor futottam bele limitbe amikor olyan 8-10GB volt a vram foglalás,ez ugye TI SLIvel nem nagyon kivitelezhető.Az viszont elgondolkodtató,hogy ha a nagy pascal valóban hozza a TI SLI-t akkor abból mindenképpen csak x99ben érdemes SLIt csinálni,még azt is el tudom képzelni esetleg már kap egy ujabb pci-e szabványt,bár arról már kellene lennie valamilyen hirnek.Jut eszembe sikerült felraknod TRhez az injectort?Sokat dob rajta.
-
TTomax
félisten
-
TTomax
félisten
válasz
hdekakas #11318 üzenetére
Ha az SLIt engedte bekapcsolni akkor valószinü megvolt a sávszèl,egyébként még az lehet hogy valamelyik energia takarékossági funkció kavart be.Nekem is asus lapom van,le is van kapcsolva minden ilyen ficsör.Kiváncsi vagyok majd mire jutsz.Ám mèg egy dolog ha nagy difi volt a két kártya között hömérsékletben akkor az is probléma lehet,ha 91Cfokos volt az alsó akkor persze hogy kifagyott 1300on,SLIben amugy sem mennek a kártyák annyit mint single.Nálam single Titan X 1354MHzre boostol SLIben viszont már csak 1316ra ,mindezt persze alapon.Van is olyan perf cap reason gpu-zben,hogy sli sync limit.Sajnos ez az AFR miatt van igy amit az sli használ.
-
TTomax
félisten
válasz
hdekakas #11271 üzenetére
Nézd csak meg gpu-zvel mennyi PCI-E sávot kapnak a kártyák,van-e egyéb PCI-E eszköz a gépben?Mert a leggyakoribb hiba,hogy az userek nem tudják hogy 8x sávszél kell az SLInek máskèppen nem megy akkor se ha 3.0as a slot.Most nézem a konfigod,lehet az M2SSD lesz a gond,bár ha jól tudom az a SATA két portját üti ki ha benn van.GPU-Z megmondja megvan e a sávszél lehet a biosban kell keresned a hibát,de annak a két kártyának mennie kell együtt ha nem teszik akkor két egyforma se fog...
-
TTomax
félisten
Valentinra kaptam egy ilyet... [link]
Viszont nem ide akartam... elnézést....
(#11252) ForRedGlory
119fontra levitték (kb 50K) azért lett csak nekem is,amúgy az alapára húzós volt....bűr még igy is picit drága na...
-
TTomax
félisten
válasz
Sebestyen01 #11236 üzenetére
Ne hidd,nagyon jól kiviszi a meleget a kompakt,tegnap néztem éppen Tomb Raider közben olyan langyos levegőt fúj ki a venti a radikról hogy már majdnem meleg volt,közben a vga is megnéztem simán állta a kezem,langyos volt éppen....a gpu a legnagyobb hötermelő,és annak nagy részét kiveszi a kompakt.
-
TTomax
félisten
válasz
ScomComputer #11089 üzenetére
Palit/GigaG1
-
TTomax
félisten
-
TTomax
félisten
válasz
deicide #10934 üzenetére
Mindjárt kész a rövid videó,amúgy van ott pár dolog amit nyugodtan ki lehet kapcsolni,mert szerintem csak ront a képen.Ezek szép sorrendben... Depth of field,Vgenette Blur,Motion Blur,Bloom,Film grain, opcionális a Lens Flaire,Screen effects,screen space reflection (ez nálam nagyon feltolja a gammát).Ezek nélkül a játék szebb,egy 2xSSAA-val,illetve érdemes még felrakni ezt... [link] scroll lockkal ki/be kapcsolható,ha nem meggy szólj,csinálok neked egy zippet,mert úgy kell összeszedni.
Na fel is ért,majd itt lesz a videó ha egyszer a youtube feldolgozza... [link]
-
TTomax
félisten
válasz
deicide #10880 üzenetére
Azzal biztosan elégedett leszel,nagyon jó cucc csak ajánlani tudom.A ventiket le lehet rajta cserélni.Csak a gpu blokkot kell levenni,viszont arra készülj,hogy nem kevés csavar fogja a burkolatot,és a sorrend sem mindegy,a vrm plate rajta marad,és a mokuskerék is fix, 40%-on el van vele csendben.A 4 pines csatival lehet megszenvedsz,ha a kábele el van dugva a vrm plate alá,ne kapkodd el,szánj rá egy fél napot hogy nyugodtan szétszedhesd,a gyári paszta jó ami rajta van,csak elöbb ref.pasztát vakard le finoman,óvatosan.Youtubeon vannak fenn videók,mindenképpen nézz meg párat.
-
TTomax
félisten
válasz
deicide #10876 üzenetére
Mert exclusive fullscreen a normális full screen,a játékban lévö full screen csupán kirakja keret nélkül teljes kijelzöre,(máshol ezt hivják "borderless fullscreennek")és ilyenkor bizony a windows ablakmendzsmentje dolgozik,persze ezt is felül bírálhatod a gsync opciókban az nv control panelon,és olyankor megy a gsync rendesen,keret nélküli ablak módban is!Még talán annyit,hogy viszont igy nagyon használja a kártyákat,sosem láttam még 52Cfokon a felsö kártyámat,nem is tudom mi lenne léggel,biztosan downclokolna.
-
TTomax
félisten
Nagy nehezen felkúszott a videó... elég vacak lett,de majd készítek jobbat... [link]
-
TTomax
félisten
válasz
FollowTheORI #10733 üzenetére
Akkor meg is lesz a 60fps,ssaa ugy se kell a többit mind ráadhatom,köszi!
-
TTomax
félisten
Uj Tomb Raidert nyomja vki 4Kban? Hogy megy?
-
TTomax
félisten
Én is oda-vissza cserélgetem a ROG Swiftet meg a 28"-os 4k monitort,a swift sokkal smoothabb,viszont a 4k monitor képe olyan éles,hogy mindig visszakerül az asztalra.Aki egyszer megszokta az nehezen vált alacsonyabb felbontásra,pontosan ugyanez volt amikor a FHD terjedt...
-
TTomax
félisten
válasz
hdekakas #10686 üzenetére
Pont az MSi Gamingre lehet AIO-t rakni,adott a vrm hütése csak a gpu blokkot kell leszedni a gpu körüli négy csavarral,matricát pengézd le.Egy kraken G10el meg mondjuk egy corsair h75el 20 perc alatt megvan a müvelet,és mehet is felülre a radi meg a ház hátuljába.Relativ olcsón meguszod,és simán menni fog az SLI ,nem fog droppolni.A krakenre meg keresel egy csendes 80as ventit,vagy leszabályzod ami van alapból hozzá,még akkor is jobban fogja hűteni a vrm bordát mint a gyári megoldás mert telibe fuj.Alulra meg rakhatsz egy Gigat,ha nincs hely minkettőt levizezni,vagy a második AIO radinak nincs hely a házban,garantálom neked hogy még igy is a felső kártyád lesz a csendesebb,meg hűvosebb is!Ez a legolcsóbb vállalható megoldás SLIben ugy sem fogod szénné küldeni öket,mert nem lesz rá szükség,max a power limitet tolod ki.Az egész megvan egy blokk árából,és ha cserélni akarsz sokkal könyebb szivvel teszed a H75 megmarad talonba,a gyári hűtéssel meg eladod.
-
TTomax
félisten
Te azt gondolod,hogy az a fesz amit rá tudsz dobni az olyan nagyon sokat jelent?Az az öt század Volt? Ha nem hiszel nekem akkor nézd meg magad,hogy neked mennyit megy alapfeszen.Nem csodálkoznék rajta,ha max. 20-30MHz-el lennél csak lassabb, (1460-1470MHz)és az pont annyi lenne mint amennyivel rosszabb gpu-t fogtál ki...A benchekben meg azért jobbak a pontszámaid,mert van az a pont,hogy lefut a teszt de a végeredmény már kevesebb mert hibázik,lehet megvan az 1550MHz is (már akinek) csak nem biztos hogy stabil...
-
TTomax
félisten
Nekem egyáltalán nem tetszene a majd 70Cfok egy AIO hűtéstől,a Vcore meg hogy mennyi,nos én inkább picit szkeptikus vagyok hogy az valóban annyi-e.Ki kellene azt mérni,amúgy így ahogy írtad,bios kérdése,nem véletlen van az enyémen is az eVGA Hydo Cooper biosa...én egyébként semmi extrémet nem látok,az az "alapon" meg "feszelve" mennyi is? 0,07VGPU?Na az az ami ad még max + 50MHz-et... és ott is vagyunk ahol kb az összes maxwell...
-
TTomax
félisten
Akármelyik referencia pontosan úgy szaladna,ha kifogod a magasabb ASIQ-t... a gigára sem válogatnak ha jól tudom...vagy valahol lemaradtam?
Erre pont nagyon jó példa az én kártyáim,mindkettö megy 1500+-t amelyik 75% az 1554en fogy el amelyik 67 az 1534-en... lehetne akármilyen pcbn meg akárhány fázissal se menne jobban léggel se vízzel... LN2nél már más de ugye nem erről volt szó...
Nagyon lenézitek a referencia megoldást,pedig ha tudnátok miből van pl az eVGA gyári hybid ,vagy az MSI Sea Hawk [link]
-
TTomax
félisten
-
TTomax
félisten
-
TTomax
félisten
Ide beszúrnám a legújabb hóbortot [link]
Nem tudom hova tenni ,és nem vagyok vele egyedül.Elvileg reg kulcsokat módosít csak,és játékra válogatja jobb-e vagy sem de kutya legyek ha pl nálam a gtaV-öt nem simább tőle 4K-n.Használata csak saját felelöségre!!!Az fps-en nem dob,de valami olyasmi lehet mint anno a detonator,vagy az ati tray tools volt... + opciókat nem kapsz,de ha valakinek akadozik valamelyik játék (például diabló3ra sokan írták javult) egy próbát megér...
-
TTomax
félisten
Nekem az egyik Titanom 75%-os a másik pedig 67%.Mindkettő ugye ref pcb-n van.A magasabb ASIQ tudja az 1550MHz-et stabilan a gyengébb nem.Olyan 1530 körül elhal,plusz feszre sem hajlandó jobban menni,bár az a plusz is nevetséges amit lehet neki adni.Sajnos a custom vga piacot maga az nV és az AMD végezte ki.Nem most...amióta nem lehet feszelni rendesen a vgakat.Lehet akármilyen custom 12-14 fázisos pcb-d ha gyenge légre a gpu rajta,mindenki eldöntheti saját maga hogy egy custom hütés mennyit ér meg neki de az biztos hogy egy Ti vagy Titan X sem azért megy jobban mert custom pcbn van,vagy mert azért mert Asus,vagy Gigabyte...csak és kizárólag az számít mit fogsz ki,(és hogy mennyire hatékony a hűtés vagy tudod hatékonnyá tenni)és ha szerencsés vagy egy Palit is hozhatja a topic leggyorsabb vga címét...
-
-
TTomax
félisten
Mégis mennyivel legyen gyorsabb a 980Ti???? 100-200%-al??? Az már úgy okay?Hiszen így volt mindig igaz?A 780 kb háromszor gyorsabb mint a 770,sőt a Fury x kétszer mint a 390!Mit akarsz megmagyarázni?Amióta világ a világ ez így van,ennyi szokott lenni a közép és a felső kategória között a difi 60-70%.Miért támasztasz irreális elvárásokat?És miért állítod be úgy hogy az a normális?És miért akarsz erről mindenkit meggyőzni?Most csodálkozol rá a vga piacra,amióta létezik kb így van...ne csodálkozz ha kivered az embereknél a biztosítékot,irreális elvárások,kiragadott részigazságok mint pl a teszted ugye
-
TTomax
félisten
válasz
GeneraL_XTX #9716 üzenetére
Te magad írtad le,hogy a Ti olyan gyors 1440pben mint a 970 1080pben,akkor milyen elméleti?
(#9715) Sebestyen01
No hát igen,az is megér egy misét... majd a DX12... vagy se,de az biztos.(#9718) Sebestyen01
Haha,gyorsabb voltál...(#9717) +SoulRiever-
El leszel vele egy jó darabig, a jövöre is gondolni kell.Nem feltétlen baj ha marad tartalék a kártyában. -
TTomax
félisten
válasz
SoulReaver #9712 üzenetére
Ami egy 40"-os tévén elég gáz,ezt tapasztalatból mondom elég sokáig játszottam egy 42"-os Sony Bravian .... 4xMSAA-at mindehol be fogsz tudni löni,oda neked jó lesz az.
(#9713) GeneraL_XTX
Hát csak 1,77X több pixel tehát majd 80%al gyorsabb. -
TTomax
félisten
válasz
#35434496 #9710 üzenetére
Ha az evgatól jönne akkor az oldalukról lehetne letölteni,ez pedig nem így van ki se tehetik mert az nV nem engedi...az hogy Tin meg a többiek mit raknak ki blogban az nem nevezném eVGA supportnak,továbbra sem az a hivatalos bios.
(#9709) GeneraL_XTX
Ha 1440p-n nem érzed jelentősen jobbnak akkor nincs miről beszélni,nem egy liga két kártya.Nekem 980am volt MSI Gaming,söt abból is SLI de nem kellett vakteszten gondolkodnom,hogy melyik van a gépben. -
TTomax
félisten
válasz
GeneraL_XTX #9706 üzenetére
Nem csodálom,ha már a 40fps is bőven elég neked... látom a difi is 150K lett 140röl 3hsz alatt...a teljesítmény meg sosem volt egyenesen arányos az árral...más mondjuk kb ugyanezt elmondhatja 970edröl egy 960al a gépében...
-
TTomax
félisten
válasz
westlake #9698 üzenetére
Pont ez az hogy nekem is volt volt 780Ti classim is,meg Kingpinem is... a clasit is lehetett állítani de csak unofficial,vagy evbot, a kingpin nemkülönben... volt a hátulján két kis kapcssoló,de azokkal is csak a limitig ment,másik bios kellett rá és akkor már ment a fesz, a classitoolal de ugye azt se az evga adta hozzá....
Szóval egy misét ez is megér...
-
TTomax
félisten
válasz
westlake #9695 üzenetére
Sajnos ez nem igaz, az eVGA-hoz vagy evbot vagy 3rd progi kell,(ami vagy megy vagy nem,mert még csak nem is az evga adja,hanem a rajongótábor csinálja meg,akárcsak az evbothoz a firmware frissitést pl ezért is nem lehet már kapni elég régóta) és ráadásul módosított bios,sőt van hogy bizony ezt-azt le kell forrasztani.Az MSInek biztosan nincs olyan programja amivel tudsz plussz feszt adni az official felett,ott az msi abnak van egy unofficial módja amivel igencsak el lehet küldeni borért a kártyát, a Galaxról meg még nem is hallottam hogy ott egyáltalán bármi is lehetséges,az Asusnál is pl forrasztani kell hozzá a nem ref kártyákon, és még sorolhatnám... nincs többé olyan hogy veszel egy custom kártyát és az MSI ABvel majd adsz neki 1.5V VGPU-t... azok az idők elmúltak.Akik hardcore LN2-re készülnek mind vagy forrasztanak,vagy unofficial dolgokat, programokat használnak az összes nagy név ezt csinálja,kingpin, 8pack stb...
Itt a topicban sincs senkinek olyan kártyája aki csak úgy simán megy 1.3V fölé,és nem is lesz csak az általam felvázolt módon,mert az a cél hogy ha ilyenre vállalkozol akkor ne éljen a garid,nyoma maradjon. -
TTomax
félisten
válasz
westlake #9693 üzenetére
Úgy,hogy sem az AMD se az nVidia nem támogatja,ezért is furcsálltam amikor a fury megjelenése után várták hogy majd feszt lehet emelni... lehetni lehet csakúgy mint akármelyik maxwellnél ehhez valamilyen buhera kell,vagy hardveres,vagy szoftveres de egyik sem official.Ahhoz a max feszhez pedig amit ök megadnak bőven elég a referencia megoldás mindkét oldalon.Ezzel próbálják meg csökkenteni a garanciális problémákat (és ezzel a többlet kiadásokat) már kb a harmadik generáció óta.Ez van sajnos...
-
TTomax
félisten
Nem tudom miért csodálkoztok azon,hogy a custom kártyákon se lehet feszt korlátlanul állítani,amikor mindkét gyártó csak ugy enged terméket a neve alatt ha feszlockos... ez már nem az elsö gen ami így megy le,ezért is írtam,hogy a custom piacot kivégezték,mert csupán a hűtésben térnek el a kártyák.Persze lehet mellkast verni 12 meg 14 fázisra,de nem sok értelme van.
Ahol van LN2 mod,ott is tesznek róla,hogy úgy meg kelljen bütykölni a pcbt hogy az ne legyen nyomtalan... -
TTomax
félisten
válasz
Lapajbacsi #9293 üzenetére
Ha a DDU sikeresen lefut és mindent töröl akkor neked az eszközkezelőben a vga "standard vga"-ként kell hogy megjelenjen.Nos onnan fel kell hogy menjen mindenféle vga driver,ezt az állapotot próbáld meg elérni ha lehetséges.Illetve még nagyon fontos ,hogy semmiféle tuning progi ne induljon a winnel,addig ezeket lődd ki,sőt kb mindent löjj ki a telepítés idejére amit csak tudsz,mert könnyen előfordulhat hogy valamivel összeakad a telepítő.A telepítéskor pedig custommal próbálkozz,és csak és kizárólag a vga drivert rakd fel első körben.Sajnos nincs kitöltve az adatlapod,így hirtelen sok minden más jut az eszembe,pl az is fontos lenne milyen monitorod van és melyik porton csatlakozol,egyébként nem hinném hogy win7en lenne bármilyen olyan frissítés ami miatt a driver nem megy fel,oda már nem nagyon szokott komoly frissítés érkezni.Gondolom a drivert pendrivon másolod át nem?
(#9294) hpeter10
Komolyan?Ilyen van?Azt hittem csak az experience nem megy fel/települ... na de a driver?!? -
TTomax
félisten
válasz
Lapajbacsi #9288 üzenetére
Csökkentett módban ment le a DDU?Egyébként ha már offline telepitesz akkor ugye custom instal-t választasz és ott ugye kiveszed a geforce experience-t?Amugy egy offline gépnél nem értem miféle kézi telepítést keresel,hiszen netre menne érte.
-
TTomax
félisten
válasz
Sebestyen01 #9252 üzenetére
-
TTomax
félisten
válasz
Sebestyen01 #9250 üzenetére
Ne tedd,mert köze nincs hozzá... sokkal igényesebb.A 980SLI-ken Corsair volt G10-el,hangosabb is volt,és gyengébb is... a 980ak felmentek 55Cfokig, a TitanXek nem mennek 50Cfok fölé...
Amugy az elég drága amit linkeltek,én innen vettem 88fontért ami 40K sincs... [link]
-
TTomax
félisten
Az hogy te mihez méretezed,az a te dolgod, de 5-8fokos vizzel sem jutnál messzebre sokkal egy kingpinnel.Nem századokat hanem tizedeket kell neki adni,és nem 5-8 fokon hanem mínusz 50-80Cfokon kellene tartani,ezért is linkeltem be a képet,mert szerinted a ref kártyád feszelhetetlensége állít meg,nos nem egészen.A kompakt pedig általában mindenkinek elég halk,az hogy te még ennél is csendesebbet szeretnél azt ne állítsuk be általános igénynek,mert nem az.
-
TTomax
félisten
Én már nagyon régóta arról beszélek,hogy amióta feszlockosak a vgak nincs értelme többet fizetni egy custom pcbért... a gput ugy sem válogatják (kivétel eVGA elég drágán) és bizony a ref. pcbs is tud menni 1500MHz+-on csupán hűtés és szerencse kérdése,persze lehet venni lighningot,meg kingpint,nekem is volt...de pl nem ment jobban mint mondjuk egy G1,vagy egy gaming...,és csendesebb sem volt mint egy full cover blokk vagy egy AIO hűtés....
-
TTomax
félisten
válasz
hszilard666 #9042 üzenetére
A legtöbb meleg a gputól jön és nem a VRMtöl... a ref blower bőven elég alapon a gyári hűtővel... hozzá se kell nyúlni..
-
TTomax
félisten
válasz
Tomassy00 #8934 üzenetére
Ha nem delidelsz akkor gyakorlatilag mindegy mi van rajta (persze nem intel gyári mákdaráló) erre próbáltam rávilágítani.
(#8933) Joshi
Volt már,nem D5 hanem egy xspc komplett szett... az i7 920ra kellett is,de valahogy aztán se a 3770K-ra se a 4790K-ra nem került fel,pedig még megvan böviteni is lehetne.Az ok a szerelési macera,és nem az hogy egyszer össze kell rakni,hanem az ha pl ki kell venni valamilyen okból az egyik vgat... kompakttal most jóval egyszerűbb,persze ha bírnék magammal és nem kellene mindig a leggyorsabb vga akkor más lenne a helyzet,de így,hogy garancia még nálam sosem járt le de már elkelt,meg már az uj kell, így nem hiszem hogy fogok vizet építeni valaha is... (bár mondjuk a chiller-es hűtés nagyon foglalkoztat) -
TTomax
félisten
Nem kell semmiféle sünis ram hűtés,meg vrm se.Csak a gpu blokkot kell leszedni a refröl (vagy az aftermarketek nagy részéről is le lehet).. a gyári hűtés többi része rajta marad.A 980SLI-m egy sima Corsair H40el 1580Mhz-en ment és nem volt 60Cfok felett sosem,ott is csak a gpu blokkot vettem le a többi maradt ami gyárilag is rajta volt (MSI gaming)...Mivel az AMD meg nV is voltage lockos kártyákat enged így a gyári vrm és mem hűtés is bőven elegendő,mert feszelni már ugy se tudod mint régen.Aki meg pl Kingpint vesz az úgy is gondoskodik LN2 alatt ezek hűtéséről.Nem sok minden szól már a víz mellett,és nem is sok értelmét látom,csupán a relatív csendesebb működés,ha 60Cfok alatt marad a gpu,akkor már olyan mindegy 35 vagy 55.Cpu terén ugyanez,víz ide, vagy oda egy kupaktalanítás többet ér még ha egy léghűtést is teszel rá.
UI: A te kártyád se megy többet mert FC blokk van rajta.Az szubjektív érv hogy neked megvolt minden.
-
TTomax
félisten
Amig ilyen ütemben cserélem a vgakat rögtön duplán nálam nem opció,föleg hogy egy blokk árán kijön a kompakt viz.Az meg hogy 35Cfokos vagy 48 nem igazán hoz a konyhára,max egy picivel lenne csendesebb,viszont sokkal nehezebb lenne szerelni...ezek a kompakt cuccok teljesen meg fogják ölni a vizhütést,egyre jobbakat csinálnak és az áruk is egyre barátságosabb.
-
TTomax
félisten
Nem csak a CoD , a GTAV is bekéri,meg a SoM is....söt van több játék is,de oda meg egy gpu kevés... egyébként nem ez a jellemző,több gpu esetén viszont megszaporodnak azok a játékok ahol 4Kban már oda lehet tekerni olyan dolgokat hogy elfogy 6GB VRAM,csak az érem másik oldala hogy kell-e... mert pl 28"-on 4Kban nem igazán látod már 2XMSAA felett sem hogy javulna a képminőség,úgy meg még éppen 6GB határán táncol... ez egy rendkívül specifikus kérdés,függ attól hogy ki mivel,milyen beállítással,milyen felbontáson,esetleg több monitoron,több gpuval,hány Hz-en stb...stb...stb akar játszani.Nem lehet szimplán fekete-fehér vagy igen-nemmel válaszolni,mert túl sok a változó az egyenletben.
-
TTomax
félisten
Biztos,ez elég régóta így van és nem csak azért mert mondjuk az egyik gpud gyengébb.... nem, annyit sem fog menni,mint amire a gyengébb gpu képes....ilyen volt a 260SLI-m, a 460SLIm, a 980SLIm, de a CF sem másabb amikor még master és slave kártyákkal ment csak a több gpu,már akkor is igy működött...gondolom a sync miatt van...
-
TTomax
félisten
A két TitanXemen az van... 45Cfok a felsö melegebb,ezért aztán 1316-ra boostol magátol SLIben,.solóban meg 1356ra,két 800as dead silenceel,800rpmre szabályozva...ezt egy custom se tudja,csak a víz... 1546Mhzen fogy el a TitanXem akkor se megy 55C fölé...és ugye ez ref nyák...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- RISC-V-re is portolja a CUDA-t az NVIDIA
- Elemlámpa, zseblámpa
- Interactive Brokers társalgó
- Nintendo Switch
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest