-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macka
veterán
válasz Lapajbacsi #10831 üzenetére
Komolyan, Te egy üdítő színfolt vagy a nettó hülyeségeiddel. Hetente megjelensz, beböfögsz valami teljesen fals dolgot, majd amikor szembesítünk vele, eltűnsz egy újabb hétre. A 4K "betegséged meggyógyult már?
Hol veri be? Nézd meg a tesztek OC füleit, a Waterforce 1500 fölött megy, a G1 meg alatta. Legalábbis a tesztelt, adott GPU-k szerint.
-
daveoff
veterán
válasz Sebestyen01 #10850 üzenetére
A 980 is odavert a 780Ti-nek, szóval nem kizárt, hogy a nem csúcs pascal jobb lesz a 980Ti-nél. Eleve jobb/több VRAM-mal érkezik, szóval ne vedd ezt olyan biztosra.
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
daveoff
veterán
válasz gainwardgs #10854 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
daveoff
veterán
válasz gainwardgs #10858 üzenetére
De megy, csak most lusta vagyok tuningolni...
-
nagyúr
Nem tudjátok ki volt az aki S2716DG ,monitort vett ?
Jön nekem egy beszámolóval.
Lehet,hogy egy másik topik volt :::...:::#10863 nejad : sztem nem.
Most vett pár napja a tag,lassan egy hete lesz kb.[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
deicide
veterán
válasz TTomax #10830 üzenetére
Jó lett, végre. Már csak azt nem értem, miért magasabb az FPS G-Sync-es monitoron ha ki van kapcsolva játékban a V-sync, mintha nincs. (V-sync on ~62-65fps és alacsonyabb GPU terhelés, V-sync off 75-80fps és közel 100% GPU terhelés).
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
deicide
veterán
válasz helkis #10865 üzenetére
100Hz-es. Ha játékban (és driverben is) be va kapcsolva a v-sync, akkor 100 a plafon. Viszont úgy 60-62-vel megy és a GPU-k is unatkoznak.
Ha meg kikapcsolom csak a játékban (driverben továbbra is on), akkor egyből látszik, hogy a töltőképernyőn is felugrik többszáz fps-re, nem tartja a 100-at. Viszont a játék meg 10-el több fps-t tud, mert a GPU-k ilyenkor 100%-on mennek. Csak azt nem tudom, ilyenkor a G-Sync simító hatása működik-e. Simának tűnik, szóval így használom, de egy friss driver azért orvosolhatná.A monitor menüje G-Sync-et jelez ki és 100Hz-es max frissítést.
[ Szerkesztve ]
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
hdekakas
senior tag
MSI 980 Ti Gamingre van valahol letölthető BIOS, ami kitolja a power limitet, és 4K-ban nem vesz vissza 85 MHz-et?
Vagy privátban kell írni ffodinak?
Eddig még nem cseréltem bios-t vga-kon, de ez nagyon nem tetszik, hogy ilyen mértékben visszaveszi az órajelet. -
-
-
TTomax
félisten
válasz deicide #10876 üzenetére
Mert exclusive fullscreen a normális full screen,a játékban lévö full screen csupán kirakja keret nélkül teljes kijelzöre,(máshol ezt hivják "borderless fullscreennek")és ilyenkor bizony a windows ablakmendzsmentje dolgozik,persze ezt is felül bírálhatod a gsync opciókban az nv control panelon,és olyankor megy a gsync rendesen,keret nélküli ablak módban is!Még talán annyit,hogy viszont igy nagyon használja a kártyákat,sosem láttam még 52Cfokon a felsö kártyámat,nem is tudom mi lenne léggel,biztosan downclokolna.
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
-
daveoff
veterán
válasz hdekakas #10881 üzenetére
Használhatod a programot is, elvileg működik, vagy csak simán felrakhatod nvflash-el is. Csak ugye le kell választani a kártyát eszközkezelőben, meg a legfrissebb nvflash kell. A program egyszerűbb.
De azt hiszem ebben a bios-ban valamennyi fesz is lehet adva van neki, nem biztos, nézd meg. Ha esetleg nem tetszene a bios, akkor küldd át a tiédet, a TDP kitolást meg tudom csinálni én is. Ja, a saját biost ne felejtsd el lementeni!
[ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
A Batman Akrham Citybe van valami beépített kikapcsolhatatlan frame limit?
Mind a játékban mind a driverben ki van kapcsolva a vsync és mégis csak 62 fpsig megy fel.
Ez ilyen vagy valamit még állítani kéne valahol?Next PC Upgrade: 2022
-
hdekakas
senior tag
válasz daveoff #10882 üzenetére
Na felraktam. Ez a bios jól át van alakítva. Alapból 1420 mhz körül indul a gpu, meg a memória is 8000-eb.
Emiatt ki is fagyott már induláskor is, mert az AB az én kártyámra volt igazítva, ezzel meg 1550 és 9500-on akart menni.
De megoldódott.
Kétszer vesz vissza 13-13 MHz-et. Azt nem lehet megoldani, hogy azokat se vegye vissza? -
őstag
válasz Crytek #10883 üzenetére
Ez Unreal 3 motor igaz?
Ha igen akkor:
C:\Users\jómagad\Documents\My Games\játék neve\PecanGame\Config és itt van egy "PecanEngine.ini" fájl. A módosítások előtt a fájlról biztonsági mentést készítünk!
A tömérdek sor közül az alábbi három elméletileg befolyásolja a játék sebességét, ez egy nálam már beállított érték egy másik Unreal 3 motorral szerelt játékban:
bSmoothFrameRate=FALSE
MinSmoothedFrameRate=22
MaxSmoothedFrameRate=62Több lehetőség is adódhat. Alapból a felső sor TRUE azért hogy ha valaki majd Pascal SLI-t épít akkor is szép 62 fps-t kapjon az akkoriban már esedékes 200Hz-es G-Sync monitoron is.
Legegyszerűbb mód a FALSE értékre írása, ilyenkor annyi kép lesz amennyit a vga bír. A minimum sebességet azóta se értem, a maximum sebesség viszont annál fontosabb ami ugye 62, nem próbálgattam külön de ha mondjuk 100-at írunk be akkor feltételezhetően 100fps lesz a maximum. Ennek így sztem nincs értelme a FALSE a lényeg, és akkor ideális esetben eléri a monitor csúcssebességét vagy ha valamilyen Sync csoda van benne akkor úgy megy ahogy mindig jó
[ Szerkesztve ]
IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.
-
TTomax
félisten
válasz deicide #10880 üzenetére
Azzal biztosan elégedett leszel,nagyon jó cucc csak ajánlani tudom.A ventiket le lehet rajta cserélni.Csak a gpu blokkot kell levenni,viszont arra készülj,hogy nem kevés csavar fogja a burkolatot,és a sorrend sem mindegy,a vrm plate rajta marad,és a mokuskerék is fix, 40%-on el van vele csendben.A 4 pines csatival lehet megszenvedsz,ha a kábele el van dugva a vrm plate alá,ne kapkodd el,szánj rá egy fél napot hogy nyugodtan szétszedhesd,a gyári paszta jó ami rajta van,csak elöbb ref.pasztát vakard le finoman,óvatosan.Youtubeon vannak fenn videók,mindenképpen nézz meg párat.
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Crytek
nagyúr
-
hdekakas
senior tag
válasz daveoff #10886 üzenetére
Akkor így eszi meg a fene.
Úgy gondoltam nem fesz miatt teszi, hanem hogy azt ki lehet belőle lőni, hogy 60 meg 70 foknál ne óvja még meg, hanem csak mondjuk 85 és 90 foknál.Alulra szerintetek nagyon nagy szentségtörés lenne kivezetni egy kompakt hűtős kártyát? Nem hátra oldalt, hanem alulra. Ott van egy 14 centis befelé fújó ventim, ahelyett menne a 12 centis kifelé fújó radiátor. Elvileg kivinné a meleget, lábakon áll a ház, ki tud távozni, max annyi a hatásfok csökkenése, hogy a meleg lefelé felfelé száll, és az ott vissza is akarna jönni jobban mint ha oldalra vezeti ki.
Vagy pl kompakt hűtős SLI esetén is hogy lehet kivezetni a másik kártyát? Hátulra csak egyet lehet. Felül gyakorta foglalt a procihűtő radiátor miatt. Marad a ház alján való kivezetés. -
daveoff
veterán
válasz hdekakas #10889 üzenetére
Nem lehet, a feszt pont azért veszi vissza, mert eléri azokat a bizonyos hőmérsékleti lépcsőket. Azokat nem tudod állítani, csak annyit lehet, hogy adsz neki még feszt biosban, és akkor is meglesz a max boost 2, ha abból is visszavesz. De mondom ehhez meg kell adni neki a max feszt, amit lehet biosban állítani, az meg sok. Egyébként nekem az a tapasztalatom, hogy TDP-nek nem sok köze van a teljesítményhez, viszonylag korrektül állították be ezeket gyárilag. Viszont a hőmérsékleti korlátokra figyeltek nagyon. A boost2 egyébként sem garantált, boost1-et meg hozza simán mindegyik.
-
senior tag
Nálatok alá van támasztva a kártya vége valamivel?
-
TTomax
félisten
válasz hdekakas #10889 üzenetére
Ha nem olyan házad van,ahová kettőt tudsz felrakni hátra akkor az orrába szokták tenni,ha ez sem lehetséges,akkor igen alulra,viszont ilyen esetben próbáld meg a házad úgy elhelyezni hogy legalább 50mmre legyen a padlótol a ház alja.
-
hdekakas
senior tag
válasz KAMELOT #10894 üzenetére
Igen, 4K felbontással, 1495/8200 MHz-en, plusz fesszel Witcher 3-ban.
fullHD-ban GTA V-nél csak 60 fok.Ma megnéztem, fullHD-ban csak egyszer vesz le 13 MHz-et, 4K-ban kétszer. Lehet, hogy még így is kevés neki a TDP?
Na megrendeltem a Giga XTREME Gaming kompaktvizes kártyát. Ma lement az ára 5ezerrel, meg amúgy is ma akartam megrendelni. Jövő hét csütörtök-péntek körül hozza ki a futár.
-
Crytek
nagyúr
válasz SchumiBácsi #10885 üzenetére
Sehogy se működik Mindegy akkor ez kimarad a tesztből.
Next PC Upgrade: 2022
-
őstag
válasz Crytek #10896 üzenetére
Akkor keresd meg a neten, mert ha Unreal3 motor tuti hogy ezt kell berhelni. Játék név 62fps limit/max, stb. szavakkal. Nekem az Aliens Colonial Mariens is 62FPS fixen volt, de ezt a módosítást követően megy ahogy tud.
IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.
-
Maotun
őstag
válasz hdekakas #10895 üzenetére
"Igen, 4K felbontással, 1495/8200 MHz-en, plusz fesszel Witcher 3-ban"
legmélyebb tiszteletem mellett 4k -nál mennyi az fps?
Nekem Batlefront, crysis 75-144 illetve 58-82 között van 1440p 144Hz G-sync on, ultra graf, v sync off, AA off.
de már a 2k is megdolgozza a 980 ti-t
4k az már diavetítés egy kártya esetén? -
Maotun
őstag
válasz Sebestyen01 #10899 üzenetére
az úgy rendben is lenne illetve rendben van, 4 k mellé felesleges a simítás, szép lehet az , most tervbe van egy 4k-s monitor beszerzése....
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest