- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
Köszönöm, már csak az a kérdés hogy milyen lesz a Pascal.
-
-
SoulReaver
veterán
(#10082) Joshi
Akkor nincs mitől félnem
Eléggé meglepő, hogy 4k miatt mennyit eszik..Köszi a teszteket!
-
Werkly
őstag
MSI Gaming, Giga G1, EVGA közül melyiket érdemes? No persze nem a csúcs árkategóriára gondolok!Köszi!
-
daveoff
veterán
Megcsináltam a tesztet, igyekeztem minden hasonlóan beállítani, mint ahogy nálad is volt.
980Ti 1450/2000MHz@1,212V
4790K 4,6GHz@1,216V
Ez az eredmény született, Dirt Rally benchmarkban a fogyasztás:
-átlag: ~315W
-maximum: 318WLG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
helkis
veterán
válasz daveoff #10111 üzenetére
milyen graf.beállítás volt a játékban? milyen felbontás?
(#10042) Joshi - kapott az exe egy winxp-s kompatibilis módot, valszeg ezért, nem tudom hoz-e a konyhára, esetleg próbáld le..
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
-
MPowerPH
félisten
2 ora Witcher utan. Ilyenkor latszik, hogy megeri szivni a vizhutessel.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
norb55
őstag
Ha minden jól megy és a sors nem szól közbe akkor pénteken csatlakozok hozzátok egy ilyen fury X karival.
[link][ Szerkesztve ]
-
daveoff
veterán
válasz MPowerPH #10119 üzenetére
Persze értem én, csak úgy mondtam, ha valakinek csend kell akkor érthető, meg a látvány sem az utolsó. De más hasznod nem lesz belőle, esetleg jobban lehet feszelni, bár ebben a szériában annak sem látom sok értelmét, mert szinte nem hoz semmit a plusz fesz.
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
MPowerPH
félisten
válasz norb55 #10121 üzenetére
Nem tul hangos, de mar elszoktam a ventizajtol, igy kicsit zavart, hogy egyedulikent bug a hazban.
daveoff: Igen, sajnos pont a Ti-nel ez nem muxik. Ellenben cpu oc -nal jol jon, meg elotte a 290X is szerette a feszt. SLI-ben meg ugye szerintem nem kerdes, hogy melyik megoldas a jo.
Meg fogom probalni a passziv uzemet is. CPU nincs huzva, az nem fogyaszt. A haz oldalan levo 22" -os ventire bizom a hutest, annak tenyleg nincsen hangja, es eleg friss levegot tud passzirozni befele, a felso radi igy tud szellozni.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
norb55
őstag
válasz Modst3R #10125 üzenetére
Azt mondom hogy megéri, főleg az EVGA ACX hűtését lekapod 10 perc alatt Asusnál nem megy mert matricázta, és buknám a garanciát. . Volt EVGA ACX hűtésű kártyám kettő db . Egyiknél 10fokot dobott a másiknál 6 fokot az MX4 paszta. Megjegyezném azért nem annyira gagyi az a DirectCU2 hűtés, más hallani és más tapasztalni. Nekem jobban bejön mint az EVGA ACX hűtése. Na de majd most meglátom a 980ti kártyán hogy muzsikál.
-
TTomax
félisten
válasz MPowerPH #10115 üzenetére
Nálam 4Cfokkal melegebb a master kártya 40Cfokos szokott lenni a 45 Cfokért igencsak be kell fűteni a szobába...mod biosom van nekem is,a 100% az 350w és 150ig van csuszka,vizes sliben se szerencsés egy kártyát kivenni,fél nap...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
MPowerPH
félisten
válasz TTomax #10128 üzenetére
Igen, ha VGA-t kell cserelni, vagy csak kivenni/betenni egy masodikat, akkor az melos. Blokkot felaplikalni 45 perc, vizet felig-meddig leengedni, bekotni, majd feltolteni, legteleniteni. Az igy 4 ora kb. nekem most annyi volt.
De jo, mert minden mast lehet ezen dolgok nelkul is cserelni.norb55: En mondjuk Gelid GC -t hasznalok, de most nem volt itthon, igy CLU ment a gpu-ra. Neztem, hogy a VRM -nel lehet padok helyett nonconductive pasztat is hasznalni. Most nem tudtam kiprobalni, mivel nem volt, de lehet kesobb megprobalom. Bar azt letakaritani...
kenwood: Nem fogsz, mert elirtam. 22cm-et akartam, csak kozben tv-t vadaszok, es bennem maradt a zoll.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
Joshi
titán
-
MPowerPH
félisten
LN2 -nel ezeknek pont nincs letjogosultsaguk. Oda feher pasztakat hasznalnak. En pl. Céramique -t. Gelid talan mai napig a legjobb ilyen paszta, kicsit tobbe faj, mint a tobbi, de annyit meg nem hasznalok. En sem akartam CLU-t tenni ra, de csak ez volt itthon ilyen celra. Az a baj, hogy igy nem tudjuk osszevetni, ugy lenne ertelme, ha azonos hardware alatt probalgatnank. Egyebkent ez a 35 fok annyira alacsony, hogy itt egy uber paszta sem tud kiemelkedni egy jobbfeletol. Magasabb hofokon inkabb kijonne a kulonbseg, foleg ugye a CLU-val.
Don't Tread On Me
-
Joshi
titán
válasz MPowerPH #10137 üzenetére
Pont erről beszélek, gpu-nál nincs szerepe hogy most 2-3 C°-al magasabb v alacsonyabb a hőfok. Nekem még terhelve se ment 40 C° fölé a gpu, de tuningnál se az a néhány C° fog számítani. És gondolom daveoff is erre célzott amikor azt írta hogy nem mind1 hogy 35 v 55 fok a gpu? Azért az MX2 és MX4 paszta sokkal olcsóbb mint amiket te használsz, talán még a beszerzése is könnyebb.
-
daveoff
veterán
Jó, legyen mondjuk 250, mert 20th Anniversary Gold Edition(hú de faca), meg minden, de többet nem ér egy forinttal sem. Ráadásul az ASUS-nak az egyik leggyengébb a hűtése. De ugye ASUS-nak csak a dizájnra mennek, és megkérik az árát rendesen...
[ Szerkesztve ]
-
blu79
addikt
-
daveoff
veterán
Memória nincs hűtve, VRM-en csak egy kis borda van, hőcsövek nem érintkeznek a GPU-val(ezek lassan már tendenciává válnak asusnál). A garit meg én biztos nem kockáztatnám egy 300k-s kártyánál. De mi ez már, hogy ennyiért szar a paszta, lol. Persze ettől még lehet jó, nem mondom, hogy nem, de a többi nagy gyártó megoldotta ezt is, szóval ezért írtam, hogy a leggyengébb. Legalább jól néz ki, mondjuk a Gold nekem nem tetszik.
(#10138) norb55: Ne érts félre, ha neked ez tetszik, akkor vedd meg nyugodtan, és használd egészséggel! Meg tényleg, ahogy Macka mondja, legalább lesz tapasztalat a fórumban ilyen VGA-val is...
[ Szerkesztve ]
-
rambustibi
őstag
válasz norb55 #10138 üzenetére
Nem kell foglalkozni az elhangzott negatív kritikákkal.
Ugyanis itt "senkinek" nincs még tapasztalata azzal a kártyával, amit éppen venni akarsz, mégis tudnak róla mindent
Én drukkolok neked, mert végre valaki Asust vesz.daveoff:
Az intel inside 100e és jóval 100e ár feletti processzoroknál hokedli a pasztázás illetve a kupak, mégis megveszik és azonnal delid, ergo viszlát garanciaKlaus: Audi C5 RS6 2.7V6 biturbo (Audimaxpower Team) "Der will nur spielen"
-
daveoff
veterán
válasz rambustibi #10148 üzenetére
De magával az ASUS-al van tapasztalat bőven, és az utóbbi időben nagyon sok a negatívum, lapozd csak át a topikokat.
Ja, igaz, én is kupaktalanítottam már pár procit, 4790K-nál ez kimarad, és tökéletesen teszi a dolgát így is, csak nem LinX-el kell gyilkolni, ennyi a titka...
(#10149) norb55: Nyugi, nem lesz vele gondod, csak méreg drága, ennyi baja van...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest