- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
válasz Montesantos #11900 üzenetére
O a regi H100-rol irt. Ugyanez a cso volt rajta ami le is lett cserelve.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Montesantos
senior tag
válasz keIdor #11901 üzenetére
Tudom miről írt, ráncfelvarrás történt, persze esztétikára, szerelhetőségre sokkal jobb egy gumi tömlő szöveterősítéssel, jobb az áramlása is a folyadéknak ha sima a belső felület mint egy gégecsőnél ami merevebb bordás a belső felülete. A célra megfelel mindkettő.
Gabi
-
TTomax
félisten
válasz Montesantos #11900 üzenetére
Szerintem meg a présgépnek olyan mindegy melyiket nyomja rá,a fajlagos ellenállása is kisebb egy sima csőnek mint egy bordásnak,nem véletlen cserélték azt le,de mindegy is,mert amig az evgan meg msin a mokuskerék hüti a vrmet addig a gigan az is rá van terhelve az aiora,itt kb el is dölt melyik lesz hüvösebb...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Montesantos
senior tag
válasz TTomax #11903 üzenetére
Ezt írtam én is áramlástan sima belső felületen jobb... de hogy jutottunk el hőfokig amikor csak az összekötő tömlőről volt szó..... persze jobb egy pár fokkal az msi evga páros, de amíg a refek 75-80 fokkal elmennek évekig..... itt nem mindegy hogy 40-60 fok.... hangra meg egyforma mind 3 vagyis a radi ventitől függ....
Gabi
-
keIdor
titán
Azert az nagyon komoly, hogy Experience feldobja az uj drivert, az ember felrakja a Division miatt es tonkremegy tole a Windows. Gratulalok az nVidia driver reszlegenek. Csak igaz lesz, hogy nem jo a heti 2-3 driver, nem hajlandoak rendesen teszelni. Meg jo hogy nem a main gepemrol van szo.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
nagyúr
válasz keIdor #11905 üzenetére
Experience ment tönkre vagy mi?
Nálam nem vágott tönkre semmit, igaz én nem teszem fel az experice-t sose.
(#11907) Sebestyen01
Ja igaz, énis mindig kijelölöm a tiszta telepítést is.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
-
TTomax
félisten
válasz keIdor #11905 üzenetére
Több kijelzö van rajta ugye?Egy kijelzőt hagyj rajta,amíg telepítesz meg egy ujraindulásig aztán rendben lesz...Nagyon sokat változtattak,most került be a DSR+SLI+G-Sync kombó végre valahára.Uj release,sajnos az ilyen mindig...Amúgy akkor van gáz ha a monitor mellé még vmi HDMIvel van feldugva,tv stb...
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
keIdor
titán
válasz FollowTheORI #11906 üzenetére
TTomax: azaz, szepen belefutottam. F@sznak hagyjak igy fent az Experiencen. Lenne warning vagy barmi legalabb. Minoseg... az... ugy szeretem az adatvesztest.
Sebestyen es NetTom: megusztatok, mert egy kijelzo van gepre dugva.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
TTomax
félisten
-
PandaMonium
őstag
Na úgy néz ki ma én is belépek a klubba egy Palit Jetstream 980 Ti-vel.
Ha hazaérek és lesz még erőm meló után jelentkezem, hogy mennyit megy, mennyire melegszik, stb.What I cannot create, I do not understand
-
TTomax
félisten
válasz PandaMonium #11913 üzenetére
Gratula,az jó választás kíváncsi vagyok mit megy!
-
Adzo82
tag
Most már teljes a káosz nálam.
Első kérdésem ezek után: hogy lesz jobb egy jobban hűtött (kb 50 fokon működő vga kisebb boostal, mint mondjuk egy 70 fokon tekerő példány jobb speccel úgy, hogy mondjuk nem nyúlok hozzájuk, tehát nem tuningolok rajta. Gondolom, hogy akkor a 70 fokos lesz forróbb is az évek során a "követelmények" miatt, és eléri a maxot akkor lebutít, mint a túlmelegedett procinál, de ugyanolyan terhelés mellett a vizes akor is gond nélkül teljesít? És ha lövök rajtuk manuálisan akkor persze a vizes nem melegszik annyira és nagyobb az elérhető boost határa?
Másik: Szóval, ha jól értelmeztem az aio a best mivel jobban fog teljesíteni, mert lentebb lesz a hőfok terhelés alatt, mint a levegősnél. Viszont az még nem tiszta, hogy akkor most a gyári boostot teljesen felesleges alapul venni, mivel lehet tolni felfele a Mhz -eket, illetve ezek maguktól is túllépik a hivatalos specifikációt, vagy csak manuális tuninggal? Nincs olyan zár féle, mint a prociknál?
Az nekem is egyértelműnek tűnik, hogy a sima falú, szövetezett gumicsöves megoldás tartósabb lehet a redőzött gégecsövesnél, sőt jobban is áramlik benne a folyadék, kisebb ellenállással. Nem terhelve annyira a pumpát sem, hatékonyabb hűtési mechanizmussal együtt. De akkor most egy kisebb mértékben húzott pl Evga jobban is fog teljesíteni egy jobban boostolt Gigánál vagy Asus goldnál (GTX 980ti -okról beszélek minden esetben.) Inkább szavazok én is a megbízhatóságra és a minőségre kisebb boost mellett.
Evga-t favorizálom a fentiek alapján, ha a nem lesz nagyon számottevő a különbség fps számában a Giga wforce-l szemben. Mondjuk ez talán a későbbiekben fog kiéleződni. Ma még nem tudnék olyan gémet mondani ami fullhdben ezekkel a kártyákkal ne pörögne 60-100 fps és ezek felett a látott tesztek alapján. Max felbontáson.
Kérlek szépen titeket, hogy javítsatok ki, ha tévednék és verjétek ki belőlem a tisztátalan gondolatokat. Szeretnék hívő lenni én is
Bocs, hogy felkavartam az állóvizet
-
keIdor
titán
Na az nV jól sikerült wunderdrivere le is került az Experience-ről. Szép volt, fiúk, "így tovább"!
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
MésziGab
tag
Mik a kilátások az idei évre? Fog érkezni premium kategóriás kártya? Érdemes rá várni!
i7-4790 mellé mit ajánlatok? -
nagyúr
válasz Modst3R #11922 üzenetére
Nálam voltak gondok a driverrel.
És mivan akkor,ha a gurusz@r volt vírusos ?
Le nem töltök onnan még egyszer.
Csak NV oldalról.És te is jól tennéd,ha NV oldalról linkelnéd az új drivert,mindenki úgy linkeli.
Most néztem,nincs fent az NV oldalán az általad linkelt 364.51 driver.
A 364.47 még fent van náluk.#11923 MésziGab :
980Ti-nek kb jövő ilyenkor lesz esedékes a leváltása.
Bátran vehetsz vmi jó fajta 980Ti-t.[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
nagyúr
válasz akoska07 #11925 üzenetére
Mégis fent van a 364.51 driver.
Listában csak a 364.47 drivert hozza,de amikor rákattintasz akkor a 364.51-et hozza be.Most ráfrissítettem,de már át is írták a listában is 364.51-re.
Viszont nem WHQL,hanem BETA driver.Várjuk meg a következő WHQL drivert,ezt a BETA-t ki lehet hagyni.
362.00 driver simán jó,illetve az elődjei.[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
nagyúr
válasz Modst3R #11930 üzenetére
Ezért BETA.
Arról pedig halvány fogalmunk sincs hogyan megy náluk a tesztelés.
De biztosan nem 1 gépen,rengeteg dolog történhet 1 nap alatt náluk tesztelés ügyben.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
MésziGab
tag
Egy kis OFF!
Hogy van ez az FPS és a monitor Hz összefüggése?
Hiba van 120 FPS-em egy 60 Hz-es monitoron nem fogok látni 60 FPS-nél többet? -
Joshi
titán
válasz MésziGab #11937 üzenetére
A kijelző maximum annyi képkockát tud megjeleníteni amekkora a max képfrissítési frekvenciája, ha 60Hz akkor max 60 képkockát.
Ettől függetlenül érezheti az ember hogy folyamatosabb a mozgás, ha mondjuk a kártyája tud akár 120 fpst is, persze a valóságban akkor is csak 60 fps-t fog megjeleníteni a 60Hz-es kijelzője.[ Szerkesztve ]
-
Joshi
titán
válasz szallasi007 #11939 üzenetére
A TV-éknél használnak különböző képjavító eljárásokat, ahol beszúrnak köztes képeket a valós képek közé. Hogy aztán ez monitornál működik-e azt nem tudom, de szerintem nem.
-
Joshi
titán
válasz szallasi007 #11941 üzenetére
Konkrétan mit nem értesz?
-
szallasi007
őstag
Tegyük fel CS:GO-zol. Építesz egy emberes gépet ami elvileg fix 300 fps-t produkál minden féle füst, meg villanó meg tököm tudja hány bot között. El kell adnod a 980 Ti-t, és leesik minden max 200 fps-re, és tovább esik mikor nagyobb a tömeg stb. Ezt te már szemmel is érzékeled egy 22"-os 60 Hz-es monitoron - 300 fixről beesik 200 alá.
Szóval ilyenkor hogy veszed észre az fps csökkenést? Mert elvileg szemmel nem is kéne látnod, de látod - széteső célkereszt lassabban szűkül, mikrolagok és társai.
Most a játéktól tekints el, vagy húzd rá bármelyikre amivel játszol lényegen nem változtat.
Nem kötekedésből kérdezem csak van egy barátom aki konkrétan agyvérzést kap ha nincs 300 fps-e CS-ben ezért, amilyen sűrűn tudja fejleszti a gépét. És mutogatja hogy mikor milyen hardver update mit eredményez nála és frankón észrevehető a változás.
Most én keverek valamit mi?
-
Joshi
titán
válasz szallasi007 #11943 üzenetére
Nem tudom hogy a haverodnak milyen monitora van, de ha az max 60Hz-re képes, akkor bizony azon nem látsz több képkockát másodpercenként mint 60-at. Inkább szerezzen be egy 27"-os G-Synces 144Hz-es monitort, na majd akkor esik le az álla a havernak.
ui.: meg ugye ne felejtsük el a válaszidő de méginkább az inputlag kérdését se, az is fontos egy kijelzőnél főleg ha FPS játékkal játszunk ahol nagyon gyors/pontos mozgások kellenek. De ez nem vga specifikus kérdés hanem monitoros.
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
Ez csak vsync mellett igaz,látsz te ott többet is,csak nem egész képkockát,amikor ennyire sok az fps akkor már tearinget se,és valóban a mozgás ilyenkor folyamatosabbnak hat,viszont ez marhára fárasztja az érzékszerveid,mert azok folyamatosan át vannak verve,pont ezért van az,hogy 200fps már zavarja,darabosnak érzi...
[ Szerkesztve ]
-
-
TTomax
félisten
Még mielőtt megkérdezed,igen máris elfogyott a türelmem.És ennek az az oka,hogy látszólag fél pillanatig sem gondolkodtál el azon amit írtam.Minek írtam akkor?Szerinted amikor egy 60Hz-es monitoron a fraps 80fps mutat,akkor hova lesz a 20fps????Eltűnik a kábelban,vagy elvitték a pomogácsok?NEM!Ki fogja bizony rakni mindent,csak nem lesznek egész képkockák... minél nagyobb a difi annál több helyen lesz törés a képben és a két teteje és alja egy másik képkockából való lesz,300fpsnél már annyi törés és annyi képkocka részlet kerül egyszerre a kijelzőre,hogy az ugy fog viselkedni,mint amikor a fűzet sarkába képregényt rajzolsz és elkezded pörgetni,a ahasonlat nem az igazi,mert azok ettől egész kockák.
Még valami,ha konstruktívan szeretnél beszélgetni akkor légy szíves próbáld meg végiggondolni azt amit neked írtak,mert elég sok nézeteltérésed adódott ebből a "aznemlehetmerthülyeség" hozzállásból.Ha megfogadod te dolgod,nem rossz szándékkal írtam...
[ Szerkesztve ]
-
Joshi
titán
válasz TTomax #11947 üzenetére
Én magamból indulok ki, én nagyjából 80-100fps-ig érzek különbséget egy 60Hz-es kijelzőnél efölött már nem. Akkor leborulok azok előtt akik 200-300fps között is éreznek különbséget egy 60Hz-es kijelzőnél.
ui.: a személyeskedést pedig légyszíves mellőzd, most abszolút nem szolgáltam rá. Hol írtam én olyat hogy "aznemlehetmerthülyeség"?
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
Nem nem írtál ilyen,de még most sem gondolkodtál el azon amit írtam,nagyon sajnálom de ez nekem már nem fér bele,hogy megsértődve még rám mutogatsz. Tölem ez az utolsó hsz amit láttál,tiltóra kerültél.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest