- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
válasz szallasi007 #11997 üzenetére
Ez ennyiért elég jó ajánlat. Kapsz játékot, meg gondolom még úgyis fogsz vásárolni iPon-nál, legközelebbi termék esetén -10k...
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
h1mpi
félisten
válasz szallasi007 #11997 üzenetére
A refnek nagyon hangos a hűtése én nem vennék, inkább MSI Gaming vagy ami olcsó most. Pl. ez a Gigabyte [link]
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
TTomax
félisten
válasz ScomComputer #12004 üzenetére
Viszont 2200rpm 3 ventivel nem éppen csendes.
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Modst3R
senior tag
válasz ScomComputer #12007 üzenetére
Nem azt mondom lehetséges h egy Mig hangosabb...lehetséges!
️Anna (sajnos a felhasználó nevem nem tudom módosítani.)
-
Modst3R
senior tag
válasz ScomComputer #12009 üzenetére
Volt G1em. Lehet te vagy belőve játék közbe azért nem zavar a hangja XDDD
-
Modst3R
senior tag
válasz Sebestyen01 #12011 üzenetére
Amég az vt én is azzal csapattam...
[ Szerkesztve ]
-
-
szallasi007
őstag
Köszönöm mindenkinek az ajánlásokat
-
-Solt-
veterán
válasz Modst3R #12020 üzenetére
Hozzá kell tennem, hogy jól szellőző, nagy házban van, plusz én mindig vsync-l játszom, így pedig kevés olyan játék van ami 1080p-n nagyon megizzasztja. Plusz vagy füles van rajtam, vagy a hangfalak üvöltenek... esélye sincs a VGA felől érkező bármilyen zajnak is, hogy a fülemig eljusson!
www.smart-bus.hu
-
nagyúr
-
-Solt-
veterán
-
Modst3R
senior tag
válasz FollowTheORI #12023 üzenetére
Nálam a prémet ilyen téren 8800 gtx vitte ref hűtéssel. 2 napig bírtam. Ment rá a custom cooler
-
MésziGab
tag
Fractal Design 1500,Asrock H97m PRO4 házba és lapra szerelt már valaki EVGA GeForce GTX980Ti Hybrid vga-t? Lehet problémám a beszerelésnél?
-
nagyúr
válasz ScomComputer #12004 üzenetére
Ezekmikezek itt monitorozva ?
Látod tőlük a játékot is ?Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
nagyúr
válasz Sebestyen01 #12028 üzenetére
Tudom hol van az a csúszka amivel állítani lehet.
Én inkább arra gondoltam,hogy pl. cpu vcore és clock,mobo temp,3-4 venti rpm,gpu top,azt gondolom hanyagolható játék közben.
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
nagyúr
válasz chris0000 #12033 üzenetére
Ez az olcsósított változata... gyengébb hűtővel.
Szvsz csak akkor vedd, ha esetleg nem zavar hogy hangja lesz és kevésbé jól hűt esetleg (+ kisebb OC és órajelek).
A Gaming-hez képest.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
chris0000
őstag
válasz FollowTheORI #12034 üzenetére
fene tudja.ez a változat az MSI Krait alaplapokhoz illene azért ilyen fekete-fehér.
de esetleg mégis gyengébb a hűtése+zajos is...kár,h csak kipróbálás után lehetne igazán leszűrni. -
ForRedGlory
félisten
Játszik valaki a Divisonnel a 364,.51-es - azaz a legújabb - NVIDIA driver mellett? Azért kérdezem, mert random fagy ez a sz@r mindenféle hibaüzenet nélkül kilép. Egyszer elcsíptem a tálca jobb alsó sarkában egy sárga háromszögben lévő fekete felkiáltójelet, de nem tudtam vele mit kezdeni, mert eltűnt szinte egyből. Lehet, hogy valami virtuális memória gondja van...? Régebbi driverrel gond nélkül ment a beta, meg ez is, de az újjal 20-25 percenként indokolatlanul kilép. Melegedés gond sincs, mindig ilyen 60-63 fokos, amikor megdöglik.
Lehet visszateszem az egyel régebbi drivert, mert agyvérzést kapok tőle. Néztem neten, csomó helyen írnak róla. Aztán lehet, hogy szokásos UBI minőség.
[ Szerkesztve ]
-
daveoff
veterán
válasz ForRedGlory #12043 üzenetére
Driver leállt üzenet lesz az. Nálam hibátlan az említett driver division alatt. Ha tuning van, először is vedd le, aztán megpróbálhatsz egy tiszta telepítést. DDU-val lepucolod, és újra rakod a drivert.
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
Montesantos
senior tag
Nekem az van fent, nem vettem észre semmit. (division is ment vele az este 3 órát)
Gabi
-
keIdor
titán
Nekem a béta csinálta. Random kilépkedett, volt hogy 3 óráig ment hiba nélkül, volt hogy 10 perc után kilépett, szintén üzenet nélkül. CPU-t visszatettem alapra csinálta, VGA egyébként is alapon járt és csinálta. Memória XMP szerint ment, szóval nem tuning és szerintem nem is driver.
Csak szokásos PC-s hülyeség. Valakinél nincs hiba, valakinél meg csinálja. Fórumokon írták mások is, hogy csinálja. Nem írnám a Ubisoftra, mert más játéknál is volt ilyen, a BF4 mikor megjelent ott is sok embernél kilépkedett, valakinél meg jó volt...¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
CsonkaImo
addikt
Gainward GeForce® GTX 980 Ti PHOENIX-szel van valakinek tapasztalata? Milyen lehet ez a hűtés? Egyenlőre egy EVGA ACX FTW a kiszemelt, de mivel csak kb. 4-5 hónapot lesz nálam a kártya így egy olcsóbb típussal is beérném, ha korrekt a hűtése.
-
CsonkaImo
addikt
válasz akoska07 #12048 üzenetére
Köszi a választ! OC is lenne, így nem tudom a Ref mekkora zajt keltene, de gondolom nem lenne túl halk. Akkor maradok az EVGA megoldásánál. Vagy ha találok még valamit ami tetszik, akkor úgy is megérdeklődöm itt, mielőtt megvenném. A 290X-em következő hónap elején tudják vinni, utána lépném meg a cserét.
Új hozzászólás Aktív témák
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...