- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Yettel topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 950 / 960 (GM206) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ada19
senior tag
A frissen kiadott 361.82 GeForce hotfix driver megoldja a 361.75-ben megjelent leválaszthatósági gondot.
Hivatalos oldalon még nekem nem kínálja fel a letöltést. Forrás: http://www.guru3d.com/news-story/download-nvidia-geforce-hot-fix-driver-361-82.html
-
ada19
senior tag
válasz
JimBeam007 #8129 üzenetére
Egyiket sem tudod tuningolni. Nekem i3-4170 van 960-al, és eddig úgy néz ki hogy nem CPU limites (Witcher 3, Battlefront multi), szóval első körben azt gondolnám az is elég lesz.
-
ada19
senior tag
Szerintem idle kb. ugyanaz, terhelve hangosabb jóval (de összességében halknak mondanám), de a házventi miatt nem lóg ki a sorból.
Legnagyobb meglepetésemre viszont Elite 110-ben teljesen jól hűthető, 65 fok fölé nem megy úgy, hogy 50%-on mennek a ventik valamint a házból csak 1 venti szívja ki a meleget (1000 RPM körül). Mindez Witcher 3 közben, OC nélkül (csak gyári boost), 99%-ra terhelt GPU-val (Afterburner szerint).
Szerk.: cserébe viszont játék közben berreg (gerjed), nem hangosabb mint a ventik de hallható..
-
ada19
senior tag
válasz
Mark023 #8058 üzenetére
Hivatalosan nem kellene leállnia ennél a modellnél, 2 napja kaptam meg én is. Az új BIOS után nekem is 1300 RPM-re beáll. Este hallható, de nem vészes, azt viszont nem értem mondjuk 40 fok alatt miért nem kapcsolja le a ventit, teljesen indokolatlan hogy terheletlenül pörögjön.
-
ada19
senior tag
válasz
Ed3r_X_ #7857 üzenetére
Pár játékot leszámítva (BF4 multi, Witcher 3, GTA 5) elég szépen teljesítenek a Haswell és Skylake i3-ak 960 vagy gyengébb kártyákkal, persze ezek már 1,5x gyorsabbak mint a tiéd.
1 hét múlva jön a 960-am (ugyanaz amit Mark023 rendelt), kíváncsi leszek mit tud i3-4170-el. Elsősorban Witcher 3, kevés Battlefront és Division alatt lesz nyúzva, remélem lehet hinni a Digital Foundrys teszteknek hogy nem jelentős.
Combosabb kártyáknál azért már alaposan kiadja a különbséget: Intel Core i3 6100 vs Core i5 6600K vs Core i7 6700K CPU Gaming Benchmarks
-
ada19
senior tag
-
ada19
senior tag
válasz
Bjørgersson #5129 üzenetére
Hogy teljes legyen a kép: Gigabyte GeForce GTX 950 Xtreme Gaming review - GURU 3D
-
ada19
senior tag
-
ada19
senior tag
Elég kemény áron vezetik be az új GB 950-est:
Link
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Béta iOS-t használók topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest