- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arphox
tag
-
Arphox
tag
Na, megrendeltem, erre az AQUA 90 290 Ft helyett valahogyan euró alapon vonta le a kártyámról a pénzt, ezért 93 846 Ft-ot vontak le... Írja is a Revolut alatta (nem szokta), hogy 288,86€...
Amúgy olyan felületen kellett fizetni, amivel még eddig nem találkoztam. Eddig bárhol fizettem Ft alapon, tökéletesen működött, muszáj az AQUA-nak valami gyökér fizetési rendszert használnia.
Ment nekik a panaszlevél, remélem nem én húzom a rövidebbet, elvégre: 90 290 Ft-ért rendeltem meg, a kártyámról pedig nem annyit vontak. Remélem ez jó indok lesz...Szerintetek?
Szerk.: Programozó fejjel szerintem amúgy az történt, hogy: megadtam a kártya adataimat, írta is hogy 90 290, aztán valamit ott írt még amivel nem foglalkoztam nagyon (sajnos...), és lehet hogy nem vette észre (/hibás a rendszer) hogy ezzel a kártyával lehet Ft alapon fizetni, emiatt valami extra árfolyamon átváltotta, megterhelte a kártyámat 288,86 euróval, amit azonnal átváltott vissza Ft-ra Revolut (középárfolyamon), és úgy keletkezett az új összeg. Tehát szerintem náluk van a hiba. Alapból nem EUR-alapon kellett volna kezdeményezni a Ft alapú behajtást, mivel simán viszi a kártya a Ft alapot.
-
lowzor
veterán
Én használtan sem.
2-ből 2 Giga 1060-am ugyanígy zörgött.
A gariztatásához meg sok sikert: elküldenek azzal, hogy a használatát nem befolyásolja, vagy azzal hogy náluk nem jelentkezik.
Ha valami csoda folytán kicserélik, akkor meg esélyes, hogy valami használt refurbished-et adnak. -
Bandit21
addikt
Két hete legalább tokolok rajta, most be rendeltem 95,200.-ért. Amikor most szóba jött amit írtatok, hogy a storm is jó, vissza mentem az oázis honlapra megnezni a különbséget, erre sehol a kártya amit rendeltem. Vagyis a listán ott ahol eddig volt sehol. Most ugyanis 101,600.- néztem, a 2060 ak maradtak, de így most hülyeség, 100+ ért 1660 ti t venni ha 2060 ghost oc megvan 119 bol. Lehet csak akciót készítenek elő, nem tudom. KB 6 féle 1660 ti t néztem 2 órán belül mind drágább lett 5-6 ezerrel.
-
Huroq
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen házat vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Viccrovat
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- További aktív témák...
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest