- Yettel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz
Sundesz #1477 üzenetére
Lehet heterogén a minőség (sajnos) így eltérés is lehet. Ezért döntöttem úgy, hogy ha már itt sem lehet biztosra menni akkor nem kell GaminX felárért. Jelenleg a Gigabyte 1660S Gaming OC felé hajlok (90k) A 2080-am is olyan, azzal minden tekinteteben nagyon elégedett vagyok.
-
szasanyi
félisten
válasz
Sundesz #1472 üzenetére
Sajnos a tesztek szubjektívek és nem mindig uo. szempontok alapján értékelnek így 1:1 nem is összehasonlítható az eredmény - ettől függetlenül meglepett, mert valóban a GaminX lett a leghalkabbnak titulálva. Két dolog jutott eszembe: egyrészt akkor milyen a többi (amikről sokszor konkrétan hangos minősítést írtak
), másrészt pont MSI kártyával volt már másnak is hasonló tapasztalata amiről kiderült, hogy a GPU nem illeszkedett megfelelően ezért tolta a ventiknek. Hőfokok milyenek amúgy?
-
Chaser
legenda
válasz
Sundesz #1472 üzenetére
én sok tesztet átnéztem, van ahol hangosnak mondják, elég vegyes a véleményezése, itt is olvashatsz mástól olyat h csalódott benne
sikerült egy ismerősnél meghallgatni vásárlás előtt, bizony hangos volt - nekem mindenképp -
ha visszaolvasol elég sokat szenvedtem vele, már meg is rendeltem, de végül 5500xt zafír lett, épp kijött, azonos áron kaptam volna egy 1660 gaming x-et, valamennyivel erősebb, de ilyen halk biztos nem, ennek defaulton 1000 rpm fölé nem mennek a ventijei, játékkal egyszerűen nem lehet elérni, esetleg órás furmarkkal ( : jellemzően 7-900rpm ha nem passzívan jár
egyébként sajnálom, teljesen "ráizgultam" a 1660 super gamingre, de ilyen felállásban nem kell
érdekes, pl az 5500xt gaming x-et is nagyon-nagyon halknak írják a tesztoldalak, ahogy én nézem más a hűtés designja is mint a 1660-aknálszerk:
ha tudsz neki venti profilt csinálni, az orvosolhat a dolgon, nem tudom mi indokolja az 1800 rpm-et, ha csak nem 50-60 fokon akarja tartani a gpu-t
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest