- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- CES 2025: Kezünkben a Mudita Kompakt, az E-ink kijelzős anti-telefon
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Írók: a Meta tudta, hogy jogvédett könyvekkel tréningezik az AI-t
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Modst3R fórumtársunk részletes cikke: [link]
2016 májusában az nVidia bemutatta a(z) GeForce GTX-1080 és GTX-1070-es újgenerációs termékét, ami már a Pascal architektúrára épül. A GP104-es maggal van dolgunk, ami fölfogható a GP102 kistestvérének, erre épül majd a Quadro P5000-es termékük is.
A teljes GP104 2560 CUDA maggal rendelkezik, azonban ennyi csak a GTX-1080-ban aktív, a GTX-1070-nek 1920 aktív egységgel kell gazdálkodnia. A lapka mérete: 314 mm², TSMC gyártja 16nm FF+ -on.
Figyelem! Ezek az órajelek csak a Founder's Edition-re vonatkoznak, ettől a különböző gyártói, ún. custom kártyák eltérnek, a fogyasztás szintén eltérhet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Biga123
addikt
válasz Busterftw #38420 üzenetére
Jogos, ezért írtam h nem fog megtáltosodni.
Ez a kihajcsae dolog már a monitor topicba is begyűrűzött
Normál felhasználás mellett elég nehéz a 2600x el - CPU limitet reprodukálni.
Anno a 775-ös xeonomnál érezhető volt akár egy battlefield SP ben is ha több enemy volt a képen---- Elméletileg, az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem.----
-
Biga123
addikt
válasz Busterftw #38385 üzenetére
Amúgy nekem a 8bit+FRC is jó lenne . (szinte az összes 10bit es moncsi 8bit+FRCs)
Csak nem tudom azt hogyan érjem el.Reg ből be tudom neki lőni (a ditheringet) csak nem igazán látok változást.
Érdekesség képpen bekapcsoltam a HDRt win ben és akkor már 8bit + dithering nek írta. de akkor se 10 bitnek.
De akkor látom az acer üf is képben van[ Szerkesztve ]
---- Elméletileg, az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem.----
-
Biga123
addikt
válasz Busterftw #38383 üzenetére
Rtings en nincs teszt erről a monitorról.
Az a UKV verzió nem az UP.
Acer:
"Megkaptam illetékes munkatársam visszajelzését, hogy a DP 1.4-es."
Hát akkor marad a szrervizes diagnosztika.
Azért köszi[ Szerkesztve ]
---- Elméletileg, az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem.----
-
-
Bjørgersson
félisten
válasz Busterftw #38345 üzenetére
Ezért javasoltuk, hogy cserélj BIOS-t, ha zavar a félpasszív üzemmód hiánya.
[ Szerkesztve ]
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Bjørgersson
félisten
válasz Busterftw #38342 üzenetére
Ha Afterburnerrel nem megy, akkor sajna csak a BIOS-csere marad.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
robyg
senior tag
válasz Busterftw #38232 üzenetére
Üdv Skacok.
Szétszedtem átpasztáztam és termál padoztam az 1070eset.
Valóban a memóriákra 0.5mm ; vrmre 1mm ; a hátlapra 2,5mm vastagságú kell.
Thermal Grizzlys padot és Kryonaut-ot használtam.
Nálam nem volt értelme mert ugyanazokat a fokokat hozza, mint a szétszedés előtt.
A GPU pasztája már száraz volt.
13 ezerbe került ez a manőver a pasztát már a procimhoz korábban megvettem. -
Pferi
senior tag
válasz Busterftw #38223 üzenetére
Köszönöm mindhármótoknak a választ!
Akkor gyorsan eladom az 1070 Ti-t 250-ért, teszek hozzá még 300.000-et veszek egy 3070-et (ha egyáltalán kapok annyiért...) és meg van oldva!
Ja, nem, ennyire hülye azért nem vagyok
Az Oled TV is működik 2560x1440-ben, ahhoz meg nekem elég az 1070Ti[ Szerkesztve ]
Gigabyte B650M DS3H ; Amd Ryzen 7 7800X3D; CoolerMaster ML 120 Lite; Patriot Viper Elite 5 48GB KIT DDR5 6000MHz; Asrock 6900XT OC Formula; 2 Hdd 2 db SSD ; FD ION + 2 Platinum 860W; CoolerMaster HAF XB ház
-
adam320
senior tag
válasz Busterftw #38106 üzenetére
Mit mondotok, kártyacsere után érdemes újrahúzni a windowst?
Természetesen az előző kártyám (radeon) drivere még a kártya kiszedés előtt le lett törölve, elvileg ugye ez egy sokkal jobb kártya mint ami volt, de nem érzek olyan extrém nagy különbséget.szerk.: nincs mit
[ Szerkesztve ]
-
mihione
őstag
válasz Busterftw #38090 üzenetére
Nekem is volt strix 1080-am,gari miatt nem tudtam pasztazni de az jol sikerult pasztazas lehetett vagy meg nem volt beszardava mert nekem is 65-70 fok kornyeken mozogott.De nalam az elso egy nem garis hasznalt gpunal hogy ujrapasztazom,eddig mindig nyertem vele jopar fokot,foleg ha mar kuka volt a rajta levo.Egyik haveromnak most segitettem venni egy giga 1080ti- egy kor superposition alatt 85+ fokot er el levett oldallappal.Majd paszta utan kivancsi leszek hogy mennyit csokken.
Amugy gyari nem beszaradt pasztaval tesztek alapjan alapon kene 75 fok kornyeken lennie annak az msi armornak,innen meg mar a finomhangolassal csak meg lejjebb mennel.Lenovo Legion 5 R7 5800H, Rtx3070, Poco F5 ,Samsung QE65QN90B
-
Chapel
addikt
válasz Busterftw #38048 üzenetére
Egyikre sem volt állítva, most át raktam a gpura, jó tipp volt köszi
Mivel a játékon belül kikapcsolt PhysX- is ugyan úgy eldobta magát, így uninstalláltam, de teszek vele még egy próbát, este újra felrakom steamről.
Csak a control panel van fent, de majd újra rakom. Igazat megvallva nem mindig vagyok biztos mi a perfekt beállítás, netről lestem le elvileg jól van de pl az fura hogy az nvidia logó (tehát az ajánlott beállítás) a triple buffering-nél az nv control panelben off. (?)
Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
Bjørgersson
félisten
válasz Busterftw #37855 üzenetére
A boost 3.0 miatt nem lehet elore megmondani, hogy melyik boostol magasabbra, a boost 1.0-t meg tok felesleges nezegetni pont ezert.
Új hozzászólás Aktív témák
- The Blood of Dawnwalker - Bemutatkozott a Rebel Wolves készülő vámpíros játéka
- Iqos cigaretta
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Óra topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Gigabyte Gaming OC RX 6700XT 12GB - Hibátlan állapotban! -
- ASUS GeForce RTX 4070 Ti 12GB TUF Gaming OC Edition (TUF-RTX4070TI-O12G-GAMING) Gari: 2027.01.29 -ig
- EVGA RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X FTW3 ULTRA GAMING - Újszerű, hibátlan állapotban!
- MSI Radeon Rx 570 OC 8GB GDDR5
- RX 6700 10GB (nem XT) 1 év garanciával