Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Lion81

tag

válasz Aprósólyom #38441 üzenetére

Szia!
    A paztázás azért lehet jó,mert pasztázás és thermalpadozás előtt alapon 40-42 fok és 83-84fokos volt (valami szutyok folyós paszta volt rajta az is kevés meg valami koszos elnyűtt thermal pad) a kártya terhelés alatt utána ki lett takarítva meg minőségi pasztát és padokat raktam rá(Thermal Grizzly)(nem először csinálom már :DD ) és levitte 36-37 fok alapon és 76-77 fokra terhelés alatt(ugyan annál a játéknál ugyanolyan beállítások mellett)
    Játék alatt amúgy MSI Afterburner progival figyeltem minden adatot onnan vannak a hőmérsékleti adatok!
    A 4x AA-t én sem értem hisz tesztelés előtt kikapcsoltam viszont a teszt alatt ott látom :F
    Amúgy semmi furcsát nem veszek észre a kártyán azon kívűl hogy hűvösebb lett meg jobban mennek a játékok (bár nem tudom mennyire kellene jobban mennie a játékoknak hisz nincs összehasonlítási alapom csak a régi vga-m)csak ebben a progiban van valami bukfenc.Esetleg valami bios vagy Nvidia control panel beállítás nincs a helyén esetleg a free sync kavarhat be (bár ezt kikapcsoltam és úgy is koppra ugyan az az eredmény lett)Úgyhogy elküldök egy csomó képet a rendszerről hátha valaki észre vesz valamit(mindenhez én sem érthetek ezért kérek itt segítséget :DDD :R )
    Terhelés előtt:
    és után:
    Esetleg ha valaki több képet vagy adatot és beállítást (akár játék alatt is)
    akar kérni kérem írjon és küldöm csak írja le pontosan mit teszteljek,állítsak és fotózzak!
    Köszönöm előre is :R

TDU nick: gabur2 (sárga Mustang GT-R :-)

Új hozzászólás Aktív témák