- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
válasz
norbi1992 #23 üzenetére
Én örülök a középkategória fejlődésének, de annak már nem, hogy a felső kategória közben változatlan. Most is pl.: az lenne a jó, ha középkategóriás áron kapnál 8800GTX teljesítményt(ez kb. meg is van a GT-vel), de közben kéne azért valami fejlődés is, mert meg szeretném élni, amikor a filmes trükkök realtime vannak játékokban, s ha így leül a fejlődés, akkor 100 éves koromra se lesz ez meg.
-
Zin
őstag
válasz
RoyalFlush #28 üzenetére
akkor majd en
-
Stalker-2572
veterán
Fölösleges topik
-
Drizzt
nagyúr
Nem egy játékról van szó, a ma már bőven megfizethető nagy lcd-k nagy részéhez viszont a GTX éppen elegendő natívban, Crysisban meg teljesen halott. Habár csak gts-em van 320 mega memóriával, de nem csak a Crysis szaggat. Engem az zavar, hogy gyakorlatilag lassan másfél(azért van 5 hónap híjja.
) éve semmi érdemleges előrelépés nem történt teljesítmény terén. Korábban ennyi idő alatt a csúcsszegmens teljesítményse legalább duplázódott, most meg max. 10%-ot nőtt az ultra miatt.
Szerintem is simán elég egyébként a gef. 9 topic, ami már van egy ideje...
-
keIdor
titán
Ez elvileg G92 lesz, ennek felesleges volt külön topic szvsz...
-
bnss
veterán
válasz
(Kolombusz) #15 üzenetére
Nekem valahogy az a kép alakult ki, hogy legtöbben egy vagy több játékért képesek ennyi pénzt áldozni. Lehet, hogy az én készülékemben van a hiba, de nem érzek késztetést arra, hogy az összes pénzem egy PC-be öljem. Befejezem az OFF-ot.
-
bnss
veterán
válasz
(Kolombusz) #12 üzenetére
Nekem nem effektíve a cryis-szel van bajom, sőt igazából semmivel. Csak azt a mentalitást nem értem, hogy egy játék kedvéért képesek egyesek kiadni akár csak egy vagy több VGA-ra ennyi pénzt.
szerk.: nem játszom lényegében semmivel, néha-néha egy kis CoD2.
-
7600GT
senior tag
válasz
(Kolombusz) #12 üzenetére
A Mass Effect nem csak xbox 360-ra van?
-
Relic81
tag
WTF?! az új GTX nem is lesz?
-
alien_
őstag
Forrás
Szerintem a téma felesleges, úgyis lesz majd egységes G100 topic. -
bnss
veterán
Nem tudom felfogni, hogy egy játék miatt miért kell kiadni több száz-ezer forintot?
Nem is beszélve arról, hogy a crysys-en túl is van élet.
-
WonderCSabo
félisten
Asszem jövőre veszek 2 ilyen csomagot, azaz 4 kártyát...
-
Zin
őstag
az arara kivancsi vagyok!Nemcsak Crysis-hoz lesz jo gondolom, hanem a sok 2008-as DX10-es jatekokhoz.Majd meglatjuk
-
Zin
őstag
Nvidia 9800 GX2 - Februári debütálás
Az őrült tuningolók, az örök elégedetlenek és persze fanatikus Crysis rajongók! Örömmel jelentem, februárban érkezik a Messiás!
A korábbi pletykák szerint valamikor márciusban debütált volna az új csúcskaegóriás Nvidia kártya, azonban a jelenlegi információk szerint február 19-én érkezik az Nvidia 9800 GX2. A kártyáról csak annyit tudni, hogy alapból két kártya kap majd helyet a csomagban, melyek SLI csatolón keresztül kommunikálnak. Az elődhöz képest - 7950 GX2 - a csomag még egy SLI csatlakozót kap, úgy hogy a legújabb kártya a Quad SLI-t is támogatja. Így biztos nem lesz gondunk a Crysis futtatásával.
Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen videókártyát?
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Milyen légkondit a lakásba?
- SSD kibeszélő
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest