Új hozzászólás Aktív témák
-
SirVigh
tag
Nekem jól megy, de BÉTA drájverrel ne is próbálkozzatok. Nem lehet a profilokat állítani SEHOGY. LOW-n marad és kész. Szal marad az 5.10-es nForce. Valaki próbálta már megtámadni önmagát?
-
SirVigh
tag
Sirály! Valaki hasznát látta, h beírtam a megoldást! Élmény ilyen tapasztalatot szerezni egy kezdő fórumosnak!
Amúgy azóta bekapcsoltam és eddig (lekopogom) jól megy az NV Firewall. Egyébként az Apache-csal annyit csináltam, h a Servicesben kézire állítottam a servicét. És csak akkor indítom el amikor szükség van rá. Érdemes a HIGH-ra állítani, mert úgy véd. Szerintem....
Kíváncsi vagyok ki tesz még hozzá valamit... -
SirVigh
tag
Mocskos Nvidia...mi a frásznak kell egy Apache szervert felnyomni??? Eh...szal a tűzfal jó...jól konfigurálható, viszont előre tudni kell, h mit állítsak be rajta...szal egyellőre maradok a szoftveres tűzfalnál
-
SirVigh
tag
Akinek hasonló problémája van:
Van az a rész a hibaüzenetben, amit beírtam, h ''...users is not a valid user or group...'' nos a kiemelt ''users'' nevű felhasználót kell létrehozni rendszergazdai jogokkal és fel lehet telepíteni a tűzfalkezelőt. Köszönet Ceszesnek! -
SirVigh
tag
Több küldölfi fórumot is elolvastam és valami olyasmi derül ki, h a WinXP SP2-vel vész össze az Nforce 5.10...gondolom abból, h több különböző hardverre épülő topic van...mind ugyane drájvert használják WinXP SP2 alatt...szal tud valaki valami megoldást?
-
SirVigh
tag
Üdv!
Egy ASUS K8N-E Deluxe típusú alaplapot vettem nemrég és azon van ilyen hardveres tűzfal. Azonban a telepítés közben ezt írja ki:
''Error 1609.An error occured while applying security settings. users is not a valid user or group. This could be a problem with the package, or a problem connecting to a domain controller on the network. Check your network connection and click Retry, or Cancel to end the install.''
Szal ilyenkor mi a teendő? Mi okozza a hibát? Hogyan tudom kiküszübölni a hibát? Olyat ne is mondjatok, h ne használjam, mert még kipróbálni se tudtam! Ehhez kéne segítség! Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest