Aktív témák
-
Thulcandra
senior tag
válasz
Lord Zero #12 üzenetére
Köszi, a Seatools -t már tegnap próbáltam.
Az OS nem ropogós és a konzerv sem, egy cégtől hozta haver, hogy valószínüleg hibás, -ami szerinte kizárt- kezdjek vele v.mit, és ntfs fájlrendszerrel szeretné viszont látni.
És hát mivel ntfs -el nem igazán volt még tapasztalatom....
Programokkal se jártam jobban, egyik sem volt hajlandó megmondani hol van a hiba a lemezen, maradt az össze vissza partíciónálgatás és formázgatás, amivel kijött hogy a lemez elejétől számítva a 3. GB -körül van v.mi okosság...
Garancia hiányában két lehetőség maradt, ebből maradtunk az egyszerűbbnél, azaz szépen eltüntettem a lemez elejéről 3500 MB -ot, amiben ugye ott vannak a bad sectorok is, a lemez másik fele egyenlőre hibamentes, s nagy szerencsével még jó sokáig az is marad...
( Mivel céges winyó lehetséges hogy egy lelkes munkatárs gépszeretetének esett áldozatul :((( )
Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Windows 11
- Battlefield 7
- Robogó, kismotor
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Subaru topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Elado hasznalt 120GB-os SATA SSD-k!
- Toshiba Surveillance Pro S300 8TB megfigyelőrendszerekre optimalizált merevlemez
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest