- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
bencesoldier
tag
ehhez az MSI-hez mit szóltok ugy összességében vidkarival együtt? ezen azért már szépen mennének a codok ugy gondolom.. eben a kategoriában esetleg nem tudtok más modelleket? mármint nem msi is lehet.. soksok megválaszolatlan kérdésem van a fejemben, bocsi
-
bencesoldier
tag
Köszönöm
Asztali.. van az természetesen(kevés adat róla adatlapon), csak otthon.. Elhoztam ide is olaszországba, csak egy a bökkenő.. nethez át kell cipekednem egy másik szobába.. meg nagyon sok helyre járkálok.. szeretek neten játszogatni..így felejtős az asztali gép, odaajándékoztam testvéremnek karácsonyra.. szerintem elegendő lesz a 15..
csak egy kérdés volt, hogy hátha.. mert huszonegy huszonkettes moncsik után kicsit furcsa lesz..
dehát a hordozhatóságnak ára van.. és szeretnék már egy jó notebookot...
nagyon tetszik különben az acer, van itt egy srácnak a koleszban de az csak 5920, kicsit kevéske a 9500M GS ha jól mondom.. de nem akarom szétoffolni a topikot, úgyhogy mégegyszer kösz
-
bencesoldier
tag
Hmm, aztmondod, hogy a 5930-ban nincsen? Màrmint, bocsi, ha fèlreirtam a neveket, akkor ugy kèrdezem, hogy van-e olyan kimenete ahova egy atalakitoval be tudnam dugni a tv zsinorjàt...csak azert kerdezem mert epp egy olasz 5920 van a kezemben es megtetszett a rajta tv-zes taviranyitozas.. bocsi, egyszer el kell kezdeni
szòval a HP-t nem ajànlod.. ès az 5930 elèg lenne nekem ugye is szerintem.. Te merre vetted?
Vagy esetleg ha nem nagy keres egy 17"-os notit is ajànlanàtok amin mèg azèrt el lehetne jàtszogatni? gondolom az màr a csillagos èg..
Zàròjelben, marha jò lenne ha egy olyasmire èn is fel tudnàm nyomni.. szerintem ez a modell lesz belole, nagyon tetszik... koszi
-
bencesoldier
tag
Nos, sokat olvasgattam, és ezt a hármat találtam megfelelőnek... Kevesebb játék(inkább codkettő,cod4 cod5,) sok film és egy kis tvnézés lenne rajta.. Lenne ugye az acer 5930 , a HP pavilion 1180eh , és a 1160eh..
Ez utóbbi elég akciós áron..
(Ugye a hp-k ban is van tv tuner?)Nem tudok dönteni, szerintem bármelyik meghajtaná a felsorolt játékokat.. ezért is írtam ide mert a videokártyában nem vagyok biztos..vagyy ha tudnátok ajánlani valami ilyesmit kétszáz k körüli áron azt megköszönném. Jobban tetszenének a hp-k főleg a 1160-as, de nemtudom, hogy elég lenne-e. köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Futás, futópályák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- További aktív témák...
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged