Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• laci010777

csendes tag

válasz gtamate2 #4730 üzenetére

Sziasztok, általános tanácsokat szeretnék kérni . néhol júzer kérdés lesz (ha nem mind az), de azért légyszi normális hangnemben, korrektűl válaszoljatok.
    Adott: HP Pavilion dv-7 1140ec gép, T5800 procival, 9200M GS hangkarival, Tv-tunerral ellátva, 2+1GB ram....
    A gép nagyon bejön-hardverileg is, kijelzője is tetszik, kinézet, bill. miegymás....viszont sajna nem én állítottam össze.
    Az első zokogás a TV-tuner miatt van, ami ugyebár MPEG-2-es - de ez állítólag szoftveresen mpeg-4-es, (Quickplay 3.7) - az hogy Gödöllőn a hozzá adott kb 15cm kis vibrátorral nem tudom használni, nem újdonság... , viszont ha már ez nem megy, akkor legalább a kábel tv-t szeretném rádugni - de mivel ez sima DVB-T kártya - ez is ugrott...
    Szóval most beruháznék egy TV-tunerbe....
    1, Első kérdés: mivel DVB-T tunerem lényegében véve van - sok értelme gondolom nem lenne hybrid kártyát venni...vagy mégis, akkor már jobb, ha nem "műszerészkedem" mind a kettővel, és simán veszek egy hybrid-t???
    Ha ajánlatok milyet ajánlanátok normális ár/érték arányban??
    Távirányítóm már van a beépített tuberhez, ill. géphez.... így az sem feltétlenül kell szerintem, hogy távirányítója legyen a leendő tunernek...., az sem nagyon érdekel, hogy e képernyőn lássam egyszerre mind a pl. 18 csatornát....egyszerűen amik kellenének: tv nézés, felvételi lehetőség (ill. előre beállíthatóság), teletext, szv. sztm alap dolgok....és jó minőség... Szv. mit ajánlotok, és kb. mennyibe kerülne????
    2, kérdés: ebben a szériában úgy tudom cserélhetőek a grafikus kártyák...(nem-igen?), ezt szeretném cserélni jobbra (nem 200e-ft-os csúcskártyára, de még megfizethető, elfogadható ár/érték arányúra....itt is kérdés, mit ajánlotok??? Kérnék kb beárazottan. Én amit néztem Gf 9600, 9800-at,,,,
    3, Procicsere????? Ez esetleges - ezt igazából nem tervezem, csak érdekelne kb 8400körüli....lehet-e cserélni, és kb. mennyibe kerülne...??? (mondom, ennyi pénzem nincs, hogy erre költsek, de azért érdekelne a dolog..... ...mi az ami ebbe belemenne....
    4, Ram-fejlesztésnek szerintetetk van értelme??? Erre sem akarok költeni, ill. 32bit-s win-em van, de azért érdekelne a véleményetek.....
    Jah, még valami, - ha a DVB-T adásokat ezzel a vibrátorral nem is tudom nézni,. - sima "pillangóval" van értelme próbálkozni???
    bazze...most jut eszembe a barátnőmnek mit kellett volna karácsonyra adnom....

Új hozzászólás Aktív témák