Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• BeZol

őstag

válasz rothadt #5880 üzenetére

Szia!
    Ami laptopokat írtam hogy van nekem, azokon mindegyiken akad a League of Legends, az erősebbeken pedig már csak akkor akad, ha nagyobb csata van. Dota2-őt passzolom.
    Azt viszont 100%-ra tudom, hogy LOL-ban pl. mikor Gragas-szal gurítja az ellenség a hordót, abból 1366x768-ban csak azt látod, hogy gurul a hordó, mert túl kicsi a felbontás, szóval az 1600x900 biztosan segít, kérdés hogy Dota2-ben is van-e ilyesmi.
    [link]
    A honlap szerint Dota2 még ultrán 1920x1080-as felbontáson is megy átlag 39fps-sel, szóval baj nem lehet a játékban, ez a GT745M jó videókátyának tűnik.
    Lényeg szerintem, hogy legalább Core i3 legyen a gépben, ha lehet, akkor 4GB ram, mert nekem egyik gépben 3GB van, és olykor nem elég. A tárhely nem tudom mennyire fontos számodra, de ha egy SSD-t belepakolsz a gépbe, kb. repülni fog a gép! Látom, hogy itt hibrid winyó van 8gb ssd-vel, de nem hiszem hogy olyan sokat dob a dolgokon. Ha van egy 128GB-os SSD-d (kb. arra cserélnék be sztem), akkor kb. 90GB tárhelyed marad minden másra, ha feltetted a windows-t és a szokásos programokat. Elég a 720p-s hd filmeket letölteni, azok kitöltik az 1600x900-as felbontás, és ezek max 8GB/film, átlag 4GB.

Ha alternatívákat keresel: legalább Core i3 proci (M-betűs legyen, ne U-betűs), 4GB ram, filmnézés miatt 17.3" kijelző. HA egyáltalán nem játszanál, akkor egy 20-30ezret még lehetne fogni a gép árán, de amit linkeltél gépet, szerintem teljesen megéri a felárat, jó választás lenne. Gyorsan rendeld meg, alig van már belőle!

A legjobb egy 1920x1080-as felbontást tudó gép lenne, de azok jóval drágábbak, és a nagyobb felbontáshoz erősebb videókártya is kell ugyanakkora teljesítmény érdekében. Egyébként a 17.3" már számomra kicsit kellemetlen cipelni, de filmnézéshez tényleg ez kell. Kapcsolattartásra pedig minden laptop alkalmas, szinte mindegyikben van webkamera, mikrofon. Már csak egy windows-t kell felpakolnod a gépre, és hasíthatsz külföldre :)

Új hozzászólás Aktív témák