- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
bayay
csendes tag
válasz
Thunderzolee #10809 üzenetére
Köszönöm a választ. Akkor megpróbálom extrém óvatossággal szétszedni, hátha nem kell cserélni
-
bayay
csendes tag
Sziasztok,
remélem megfelelő a topik, ha nem akkor kérlek szépen útbaigazítást
Processzor csere lesz a Asus K50IE típusú notiban. Ez újrapasztázással is jár. Meg tudnátok esetleg mondani, hogy milyen típusú/tulajdonságú Gap-Pad van a GPU-n? megbontás nélkül annyit látok, hogy rózsaszín.
Van a színnek jelentősége, lehet vastagabb lapot tenni vékonyabb helyre, baj ha összenyomódik kicsit, összenyomható egyáltalán?
Mire kell figyelni, mikor G-Pad-ot választok? Ki hogy szokta megoldani?Köszönöm!
-
bayay
csendes tag
válasz
Thunderzolee #10701 üzenetére
CPU-Z szerint kettő darab 2 GB-os van benne viszont csak 667 MHz-en jár most, ha jól értelmezem. Mit jelent ez?
A Hardveraprón való vásárlás nehézkes, mert külföldön tartózkodom és így vagy bevállalom a postaköltséget, ami ilyen viszonylatban több mint a vételár, vagy nagyon meglogisztikázom, ami nem lehetetlen, de nem tudok gyorsan reagálni egy egy felkerült ajánlatra, az eladónak meg nem biztos, hogy tetszene, ha mondjuk lefoglalóznék valamit, de csak egy hónap múlva venném át, vagy próbálnám ki, hogy működik-e. Pont ezért nem tudok már az iPonról sem rendelni, csak megszokásból linkeltem onnan
Viszont amíg az SSD-t beszerzem még tudok gondolkodni mi legyen
Apropó a beépítőkerenél mire kell figyelni, van erre esetleg külön topik?
-
bayay
csendes tag
válasz
Thunderzolee #10695 üzenetére
Köszönöm a kimerítő választ!
Meg tudom nézni megbontás nélkül, hogy hány modul van benne?
SSD mindenképpen lesz, mert később egy másik gépbe is át tudom tenni, ha úgy alakulna. RAM-okkal kapcsolatban olvastam itt a fórum elején, hogy kissé lutri ha nem típusspecifikust vesz az ember, mit kell erről tudni? Mondjuk így hirtelen találtam [ezt]
Mennyire próba szerencse a dolog, kell valamit figyelni a típuson meg a frekvencián kívül?
Sajnos vagy szerencsére nem csak alapfeladatokat lát el a gép, hanem elég sokat dolgozom fotó és egyszerűbb vektorgrafikus szerkesztőprogramokkal is. Ezeknél pedig ha sok a réteg meg a szűrő akkor diavetítés esete forog fenn.
-
bayay
csendes tag
Sziasztok,
adott egy Asus K50IE laptop
a processzorok közül egy T6670 van benne, valamint 4 GB RAM.
Gondolkodom a fejlesztésen. Amit mindenképpen szeretnék, az egy SSD a halott ODD helyére és 8 GB RAM, ez utóbbival nem lehet gond, hiszen gyárilag fel van készítve, de 6 éve már, hogy nem követem naprakészen a számítástechnikát, így nem tudom milyen márkát, típust nézzek bele. Opcionálisan cserélném a processzort is valamilyen i3 vagy i5-re, ha ez egyáltalán lehetséges chipkészlet vagy hűtés szempontjából.
Tudnátok segíteni, hogy miben gondolkodjam? Egyáltalán érdemes fejleszteni ezt a lapost, vagy ha eladnám és mellétenném a fejlesztésre szánt összeget, akkor kijönne egy új, jobb képességű gép ára?
Köszönöm!
U.i.: ha már volt a topikban szó erről a típusról, akkor csak egy linket kérnék
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen egeret válasszak?
- EAFC 25
- Gaming notebook topik
- Megszellőztette az új EPYC generációt az AMD
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Asztalos klub
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- További aktív témák...
- HP Alkatrészek eladók!
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- Baseus laptop állvány 11-17" állítható ezüst (LUJS000012)
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON
- StarTech USB C Dock - 4K 60Hz Quad Monitor - DK31C4DPPDUE
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest