- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
debrecenikri
tag
válasz
Thunderzolee #12211 üzenetére
SiS 672. De olyan furcsa, hogy magát ennek kommunikálja. Direkt néztem, de nem akart P lenni
-
debrecenikri
tag
válasz
Thunderzolee #12209 üzenetére
Lehet, cpu-z Socket M-et ír, az FSB 553 mhz fsb (ha ez számít).
-
debrecenikri
tag
Üdv!
Adott egy Fujitsu Siemens Esprimo mobile v5535 (Intel Celeron 540 1,86 ghz, 1 gb ram, 160 gb hdd)
Processzort szeretnék cserélni benne, Socket M, utánaolvasva core 2 duo mobile belemegy. Valaki tud segíteni, hogy pontosan melyik típust eszi? Jó egy netes lista is, csak eddig semmit nem találtam(valszeg én vagyok a nyomi )
-
debrecenikri
tag
Adott egy Acer Aspire e1-731 lapos(pentium 2020m, 4gb ram, 1000 tb vinyó). Kérdés az, hogy vajon bővíthető-e videókártyával, mert az nincs benne. Előre is köszi a válaszokat!
-
debrecenikri
tag
válasz
Thunderzolee #12035 üzenetére
Kár
Azért köszi!Akkor marad a külső.
-
debrecenikri
tag
Üdv mindenkinek!
Van egy Asus x550jd notebook-om (cpu: i5 4200H ram:8 Videókártya: nVidia geforce 820M).
A kérdés az lenne, hogy lehet-e benne a grafikus kártyát cserélni valami komolyabbra? A válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SSD kibeszélő
- alza vélemények - tapasztalatok
- Nyaralás topik
- Túraautó topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gigabyte alaplap topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged