- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Magisk
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
regvoltrossz
aktív tag
A google legelső találata:
http://www.laptopalkatreszek.hu/dell/latitude_c510/4382-hdd_adapter_03_csak_szemelyes_atvetellel_-hdd_adapter_keret
keress rá a többi találatra is. Dell hdd adapter a neve, én így kerestem rá.. -
regvoltrossz
aktív tag
Egy régi Dell inspiron 5100-hoz jutottam -eredetileg alkatrészként ingyen-, amit folyamatosan újítgatok fel a használtpiacról beszerezhető dolgokkal. Nos van egy olyan probléma, hogy ehhez egy 7500-as Ati (32mb-os) videokártya jár.ehelyett szeretnék dx9-et tudót Ez a széria ugyanaz, mint az 5150,5160, csak az összetevőkben térnek el elvileg. Namármost beszereztem egy nvidia fx 5200 videokártyát, ami eredetileg 5150-ben volt. A gép simán elindul vele és az xp is bebootol, (hallom a hangján), Csakhogy képet azt nem ad. Átnézve amit találtam az a baj, hogy az 5100-as biosa csak az Atihoz tartalmaz dolgokat, míg az 5150 biosa mindkettőhöz. Fel merjem-e tenni egy 5150 biosát az 5100-ra, vagy lehet-e valahogy olyan egyedi biost készíteni, ami csak annyiban több az 5100 biosától, hogy benne van az nvidia támogatása?
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Spotify
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Borderlands 4
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Steam topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest