- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
F4Zi
tag
Köszi a választ, mivel egy kínai 4Gb (Hynix márka..) van benne, ezért gondolkoztam, hogy "bővítés" helyett inkább kicserélem egy jobb kit-re. Akkor megérné nagyobb órajeleset venni például, csak nem találtam arra vonatkozó infót sehol, hogy bír-e egy picivel többet a lapom.
-
F4Zi
tag
Sziasztok!
Van egy Acer E5-774G-52KB notim, és szeretném bővíteni a memóriát. Hol lehet utánanézni, hogy milyen alaplap van a gépben, és hogy amit vennék hozzá memóriát azzal kompatibilis-e?
(Anélkül hogy nagyon szét kellene szedni)Ami most van benne memória, az elég gagyi kínai, hogyha lehet, ugyanilyet nem vennék bele, meg szerintem nem is találnék könnyen. PC-nél voltak erre megoldások, de így laptopnál nem találok arra vonatkozó információt például, hogy mekkora órajű memóriát bír az alaplap, meg hogy kompatibilis-e gyáltalán vele.
Tudtok esetleg erre valamit, vagy vegyem meg és imádkozzak?
Válaszokat előre köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest