- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Magisk
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViharVadász
őstag
válasz
Pyttawrx #15843 üzenetére
Ha telepítőre a Windows telepítőre gondolsz, akkor van egy USB-m amire rá van rakva a hivatalos program által a Windows 11 telepitője. :) Úgy vettem ezt a gépet, hogy nem volt rajta rendszer, így amikor indítottam egyből a Windows telepitőjével indult el végül az egész gép indítás. Bár lehet most úgy érzem, hogy picit halasztom még ezt az egész újítást és jobban informálódon a dolgok tekintetében, mert picit most meg lettem fogva itt az utóbbi segítség nyújtásnál.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! :)
-
ViharVadász
őstag
válasz
Pyttawrx #15841 üzenetére
Igen, tiszta rendszerrel szeretnék indítani majd mindenképpen. :) Drivereket sejtettem, hogy majd nekem fog kelleni felrakni, én azt hittem, hogy esetleg a BIOS-ban kell majd valamit állítani, módosítani az új RAM vagy SSD miatt. A zárójeles rész egy picit megkavart engem, az a SHIFT + leállítás egy tiszta telepítésnél is elő fog jönni, vagy ez csak a klónozás esetén lesz várható? Kérlek ne haragudj a buta kérdések hada végett, hardver cserém még nem volt, videókat nézegettem róla eddig, hogy miképp zajlik ezen a notebookon csak néha a videókészítők is elfelejtenek elmondani egy két dolgot. :)
-
ViharVadász
őstag
Sziasztok!
Szeretnék a Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ARH05 típusú notebookomban cserélni RAM-ot és SSD-t.
Jelenleg 8 GB RAM dolgozik benne, illetve egy 250 GB-os SSD. Szeretném mind a kettőt megduplázni. RAM terén ezen gondolkozom: [link] illetve SSD téren pedig ezen: [link] . RAM információkat az AIDA 64-el próbáltam ellenőrizni, légyszíves tudnátok benne segíteni [kép] , hogy ezek jó választások-e lehetnek ebbe a notebookba? Segítségeteket előre is köszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest