- Magisk
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Mobil flották
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsikiRoli
tag
Ja igen elég sokat megy. Úgyhigy valószínűleg ez a porosodás lesz a baj.
-
CsikiRoli
tag
válasz
Thunderzolee #6934 üzenetére
3 éve de folyamatos és erős használat mellett. napi 5-6 órát biztosan megy ha nem többet. Én is gondolkodtam kifúlyáson meg ujra pasztázáson, de előbb legyen meg a processzor csere.
-
CsikiRoli
tag
válasz
Thunderzolee #6934 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm gyors válssazodat.
-
CsikiRoli
tag
Sziasztok.
Egy MSI CR610 ről lenne szó és processzor bővítésrőől.
Elvileg egy AMD Sempron M100 as csücsül benne emi pedíg S1g3 as foglalatú. TDP je hivatalosan 25W. találtam a foglalatba illő kicsit jobbakat maik már 2 magosask. Elméletileg jónak kell lenniük. De a TDP jük 35W. Valaki utánna nézne nekem hogy melyik processzor lehet jó foglallat fsb szám emg ilyenek alapján?
Csináltam cpu-z képet meg egy core temp képet az azonosítás kedvéért. Akárhogy nyúzom az ilyen időben nem megy 62 fok fölé. Nyáron sajnos így is eléri a 70 et kb 10 óra használat után. De láttam ugyanezt a laptopok a Cr610 et másik processzoral is. Egy athlon x2-essel ami viszon 35 W TDP vel rendelkezik. Segítséget kérnék, hogy akkor a váltás az lehetséges?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest