- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Friss csúcsmodellt hozott az Ulefone
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
shelbygt #12072 üzenetére
A PM45-ös chipset lényege pont az, h 1066-os FSB-s processzorokat is kezel. (ehhez tervezte az Intel)
Egyébként a választ hajnalban írtam, nem néztem át, h a noti valóban PM45-ös-e, Te írtad, és ebből indultam ki, csak fejből gyorsan beírtam a Wikipediás linket. (ezt egyébként azért készítettük, h egy helyre legyenek összegyűjtve az ilyen chipkészletbe illő processzorok)
De most rákerestem, valóban szerelték ilyen chipsettel is; (gondolom valami diagnosztikai programmal olvastad ki a gépből a chipset típusát).Mennyiért veszed a processzort?
Csak mert ésszel vásároljál, ezeket a nagyobb órajelűeket (P8700, P8800), duplájáért, triplájáért szokták adni, mint a P8400, P8600, viszont alig 100MHz-ekkel gyorsabbak csak, nem nagyon érdemes ilyet venni, mert amennyivel többe kerül, annyival nem gyorsabbak.A gépben legyen még min. 3 giga ram is, meg egy egy tányéros merevlemez, lehetőleg 7200RPM-el, esetleg SSD. Ezek is kellenek a gyors működéshez.
-
válasz
shelbygt #12070 üzenetére
PM45-be ezeket lehet beletenni:
https://hu.wikipedia.org/wiki/Socket_PP7ezer, P8ezer 2-3ezer Ft az aprón postával.
Ilyet keress hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- MotoGP & WSBK
- SSD kibeszélő
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Renault, Dacia topik
- Nyomtató topik
- További aktív témák...
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Apple MacBook Air 13 2017 A1466 512Gb SSD / i7 / 8GB RAM / 12 hó jótállás
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest