Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Nincs több titok a OnePlus 15R-t illetően, megjött Európába
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
shelbygt
üzenetére
A PM45-ös chipset lényege pont az, h 1066-os FSB-s processzorokat is kezel. (ehhez tervezte az Intel)

Egyébként a választ hajnalban írtam, nem néztem át, h a noti valóban PM45-ös-e, Te írtad, és ebből indultam ki, csak fejből gyorsan beírtam a Wikipediás linket. (ezt egyébként azért készítettük, h egy helyre legyenek összegyűjtve az ilyen chipkészletbe illő processzorok)
De most rákerestem, valóban szerelték ilyen chipsettel is; (gondolom valami diagnosztikai programmal olvastad ki a gépből a chipset típusát).Mennyiért veszed a processzort?
Csak mert ésszel vásároljál, ezeket a nagyobb órajelűeket (P8700, P8800), duplájáért, triplájáért szokták adni, mint a P8400, P8600, viszont alig 100MHz-ekkel gyorsabbak csak, nem nagyon érdemes ilyet venni, mert amennyivel többe kerül, annyival nem gyorsabbak.
A gépben legyen még min. 3 giga ram is, meg egy egy tányéros merevlemez, lehetőleg 7200RPM-el, esetleg SSD. Ezek is kellenek a gyors működéshez.

-
válasz
shelbygt
üzenetére
PM45-be ezeket lehet beletenni:
https://hu.wikipedia.org/wiki/Socket_PP7ezer, P8ezer 2-3ezer Ft az aprón postával.
Ilyet keress hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell WD19S USB-C Dokkoló állomás K20A001,180W Adapterrel,számla,garancia!10+ db
- Világító magyar billentyűzetek - 24 hó garanciával.
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- 5db HP Thunderbolt Dock 120 W G2 dokkoló - töltő nélkül
- Lenovo ThinkPad 40AS dokkoló 90w töltővel
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3210M/i5-3230M I 4GB I 320GB I 15,6" I HDMI I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx