Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
Keress hozzá service manual-t a biztonság kedvéért, de a legtöbb notebook-nál a vinyó könnyen hozzáférhető és cserélhető.
Ha van lementett rendszerpartíciód, akkor rá tudod ghost-olni az új vinyóra. Nekem az Acronis True Image nevű progi (trial változatban letölthető és használható 15 napig ingyen, Norton Ghost-nál megbízhatóbb) kiválóan elvégezte ezt a melót a múltban. Az új vinyót USB-s rack-ben rákötöttem a notira, elindítottam a True Image-t, megadtam, hogy mit, hova és hogyan ghost-oljon, kb. 45 perc alatt átrakta a régi vinyóm 60 GB-nyi adatát/rendszert stb.. Majd vinyót cseréltem a notiban és az újról pöccre beboot-olt ugyanúgy. Nem hiszem, hogy ha asztali gépről az oda lementett (vagy DVD-re kiírt, külső vinyóra kimentett) rendszerpartíciódat átghost-olod vele, az bonyolultabb volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Gamer szék ASUS ROG Destrier Ergo SL400
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828, 100% Akksi
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx