- iPhone topik
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azt hogy lehetett így kitépni?
#20020 ricogsm:
1: Futtathatsz Crystaldiskmark-ot és ha jelentősen lassabb mint másoké akik ilyen laptopot vettek, vagy kifagy akkor már tudod, hogy az SSD-ben vagy a vezérlőben van a hiba.2: Megpróbálhatod elsőre újratelepíteni a gépet, hátha valamilyen driver probléma van.
3: Szét kell szedni a lapost, SSD kivesz, visszarak. Kb ennyi. Egy fizikai elmozdulást nem nagyon tudsz mivel tesztelni (nem tudom ilyenkor ugrik-e a gari)
Ha nem mersz belevágni a szerelésbe, vagy nincs benne akkora tapasztalatod, inkább vidd el szervízbe.
-
válasz
ricogsm #20013 üzenetére
Elvileg standars M2280-as SSD van a laptopban, az alaplap annyira mini, hogy csak a csatlakozó van rajta az SSD lelóg a nagy semmibe, nyilván a végén a csavar rajta van. Elsőre érintkezési problémának tűnik, pendrive-oknál is van ilyen, ha koszos az usb aljzat. Esetedben azt tudom elképzelni, hogy nem csatlakozik jól, lehet a csavar ami tartja gyárilag nincs jól meghúzva.
-
Sziasztok!
Megkerestek egy érdekes problémával. Van egy laptop, aminek az egérpad melletti részét megtörték (rátámaszkodtak) Ahogy nézem, ha leveszem a burkolatot valószínűleg vissza lehet nyomkodni és legalább a műanyag nem tér el egymástól. Viszont azt kérdezték, hogy létezik-e valami ragasztó vagy hasonló amivel a fennmaradó repedést lehetne gyógyítani/eltüntetni?
-
Sziasztok!
Adott egy Dell Inspiron 4400 laptop (Celeron m520, 1 GB Ram, 80 Gb HDD, 15.4+ kijelző) ami a követkeő hibát produkálja:
Bekapcsoláskor kb 1-2 mp-re látható a dell logo, majd semmi. Betölti az oprendszert és nagyon sötét a kijelző alig észrevehető, hogy van kép, nagyon kell erőltetni a szemet. 1x sikerült az, hogy rendesen volt kép, láttam is az asztalt és tudtam használni aztán hirtelen megint eltűnt a kép (nagyon erőlködve de lehetett látni az ablakok körvonalát. Mi lehet a gond? A képernyő különböző pozícióba állítása nem segített... Nehezen ugyan de D-Sub-on keresztül monitorra ki lehet küldeni a képét. -
Sziasztok!
Van egy Dell Inspiron N5010-es laptop (kb 2011-es vásárlás, Core i5, Radeon 5700 series VGA, 4GB ram, Samsung 850 Evo SSD) ami az alábbi hibát produkálja:
Nem nagyon kapcsol be, de ha mégis akkor ezekkel lehet találkozni:
- Bekapcsol de a képernyő nem világít, TV-re kötve sem ad képet. Ez a leggyakoribb eset.
- Bekapcsol, Dell logó majd a képernyő ad egy fekete alapon zöld pöttyös/figurás valami mintás képet és ennyi.
- Bekapcsol működik szépen. Ez a legritkább eset.Mi lehet a hiba, mifelé orientálódjak a keresésben? A DDR3 ramokat cseréltem már, az akksi már 0%-os. A fent leírtakat végigpróbáltam akksival és anélkül is az elmúlt 2 hétben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest