Hirdetés
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azt hogy lehetett így kitépni?
#20020 ricogsm:
1: Futtathatsz Crystaldiskmark-ot és ha jelentősen lassabb mint másoké akik ilyen laptopot vettek, vagy kifagy akkor már tudod, hogy az SSD-ben vagy a vezérlőben van a hiba.2: Megpróbálhatod elsőre újratelepíteni a gépet, hátha valamilyen driver probléma van.
3: Szét kell szedni a lapost, SSD kivesz, visszarak. Kb ennyi. Egy fizikai elmozdulást nem nagyon tudsz mivel tesztelni (nem tudom ilyenkor ugrik-e a gari)
Ha nem mersz belevágni a szerelésbe, vagy nincs benne akkora tapasztalatod, inkább vidd el szervízbe.
-
válasz
ricogsm
üzenetére
Elvileg standars M2280-as SSD van a laptopban, az alaplap annyira mini, hogy csak a csatlakozó van rajta az SSD lelóg a nagy semmibe, nyilván a végén a csavar rajta van. Elsőre érintkezési problémának tűnik, pendrive-oknál is van ilyen, ha koszos az usb aljzat. Esetedben azt tudom elképzelni, hogy nem csatlakozik jól, lehet a csavar ami tartja gyárilag nincs jól meghúzva.
-
Sziasztok!
Megkerestek egy érdekes problémával. Van egy laptop, aminek az egérpad melletti részét megtörték (rátámaszkodtak) Ahogy nézem, ha leveszem a burkolatot valószínűleg vissza lehet nyomkodni és legalább a műanyag nem tér el egymástól. Viszont azt kérdezték, hogy létezik-e valami ragasztó vagy hasonló amivel a fennmaradó repedést lehetne gyógyítani/eltüntetni?
-
Sziasztok!
Adott egy Dell Inspiron 4400 laptop (Celeron m520, 1 GB Ram, 80 Gb HDD, 15.4+ kijelző) ami a követkeő hibát produkálja:
Bekapcsoláskor kb 1-2 mp-re látható a dell logo, majd semmi. Betölti az oprendszert és nagyon sötét a kijelző alig észrevehető, hogy van kép, nagyon kell erőltetni a szemet. 1x sikerült az, hogy rendesen volt kép, láttam is az asztalt és tudtam használni aztán hirtelen megint eltűnt a kép (nagyon erőlködve de lehetett látni az ablakok körvonalát. Mi lehet a gond? A képernyő különböző pozícióba állítása nem segített... Nehezen ugyan de D-Sub-on keresztül monitorra ki lehet küldeni a képét. -
Sziasztok!
Van egy Dell Inspiron N5010-es laptop (kb 2011-es vásárlás, Core i5, Radeon 5700 series VGA, 4GB ram, Samsung 850 Evo SSD) ami az alábbi hibát produkálja:
Nem nagyon kapcsol be, de ha mégis akkor ezekkel lehet találkozni:
- Bekapcsol de a képernyő nem világít, TV-re kötve sem ad képet. Ez a leggyakoribb eset.
- Bekapcsol, Dell logó majd a képernyő ad egy fekete alapon zöld pöttyös/figurás valami mintás képet és ennyi.
- Bekapcsol működik szépen. Ez a legritkább eset.Mi lehet a hiba, mifelé orientálódjak a keresésben? A DDR3 ramokat cseréltem már, az akksi már 0%-os. A fent leírtakat végigpróbáltam akksival és anélkül is az elmúlt 2 hétben.
Új hozzászólás Aktív témák
- A Retro Games feltámaszt egy legendát
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- World of Tanks - OFF topic
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Router gondok
- Call of Duty: Black Ops 7
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- HP Pavilion Gaming 15 144Hz, GTX 1660 Ti 6GB, 16GB RAM Dobozában, megkímélt
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ASUS TUF Gaming A15 FA506N Ryzen 5 7535HS / RTX 3050 4GB / 16GB DDR5 / 512GB SSD / Garanciás
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Pyttawrx