Hirdetés
- iPhone topik
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
 - Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
 - 9000 mAh-s Redmi készül
 - Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
 - Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
 - Google Pixel topik
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - Amazfit Bip 6 - jót olcsón

Új hozzászólás Aktív témák
- 

drfgy
újonc
driver-frissítési problémám van
A rendszer:
Asus K52Je series
Intel Core i5
ATI Mobility Radeon HD 5470
Win7 64A Core processzorok egyik újdonsága, hogy tartalmaznak egy grafikus chippet is, ami egy alap Intel vidókártya. Elvileg a gép automatikusan vált a két grafikus vezérlő között, attól függően, hogy milyen alkalmazás fut. Ezzel nem is lenne gond, ha normálisan lehetne frissíteni az ATi kártya driverét.
A problémám ott kezdődött, amikor a legfrissebb drivert szerettem volna letölteni az ATi Mobility Radeon HD 5470 videókártyához. Felmentem az AMD oldalára, majd megadtam a kártya típusát, és letöltöttem a kiadott drivert. Elkezdtem telepíteni, de nem sikerült. Próbáltam még párszor, de nem ment.
Kicsit olvasgatva a driverhez tartozó leírást, a következő szövegre lettem figyelmes:
“NOTE!The following notebooks are not compatible with this release:
Any notebook launched after this driver release
Switchable Graphics enabled notebooks using Intel� chipsets.
Toshiba� notebooks (please contact the notebook OEM for driver support for these notebooks)
Sony� VAIO� notebooks (please contact the notebook OEM for driver support for these notebooks)
Panasonic� notebooks (please contact the notebook OEM for driver support for these notebooks)”
A második pontban van a lényeg, vagyis ez a driver nem működik a gépemen a processzorba épített vezérlő miatt.Találtam rá megoldást itt: http://forums.laptopvideo2go.com/topic/27697-ati-catalyst-1012-for-toshibasonyacer-notebooks/
A probléma a 3. lépés után kezdődik, a reboot után - mielőtt felrakhatnám a drivert- a windows automatikusan újratelepíti az összes gyári drivert, csökkentett módokban is, amit én nagy gondosan letöröltem előtte. Innentől kezdve persze az új driver már nem megy fel...
Valaki tud megoldást?

Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Építő/felújító topik
 - Valami baja van a tápomnak
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - exHWSW - Értünk mindenhez IS
 - iPhone topik
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Renault, Dacia topik
 - Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
 - További aktív témák...

- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
 - Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+
 - Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+
 - Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+
 - Thinkpad X1 Extreme 2nd 15.6" FHD IPS i7-9850H GTX 1650 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar

- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
 - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
 - AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
 - Lenovo L15 Gen 2 Ryzen5 5650U

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Pyttawrx