- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HA0DA
csendes tag
válasz
GaborGh #4344 üzenetére
Nincs hiba üzenet, egyszerűen elkezdi a boot-olást, és közben kikapcsol, majd magától újra indul. Ezt csinálja míg a kikapcs gomg hosszú benyomásával le nem állítom.
Egyébként próbáltam úgy is telepíteni, hogy a 4 GB ram , majd csak a 2 GB- ram volt betéve.
Kegyetlen sok időt elrabolt, meg az a rengeteg idegeskedés, nem mellesleg úgyebár 137 eFt-ot fizettem a készülékért. -
HA0DA
csendes tag
válasz
kenwood3 #4341 üzenetére
Igen próbáltam IDE módban is. Eredmény ua. ki-be kapcs.
Ugyan arról a DVD-ről teleítettem fel az asztali gépemre is.
Simán felment arra az Ultimate.A DvD felületén nem látok semmijen sérülést, karcot. Próba ként kép file-t is készítettem róla. A beolvasásnál nem jelzett hibát a Nero.
-
HA0DA
csendes tag
válasz
GaborGh #4336 üzenetére
Bocsi, hogy csak most válaszolok, de most kerültem csak gép közelébe.
Eredetileg FreeDOS volt rajta.
Természetesen minden particiót töröltem, majd újra létrehozva a telepítésnél formáztam.
Az utolsó pillanatig úgy nézett ki, hogy a telepítés sikerült, de mint leírtam még se. -
HA0DA
csendes tag
Sziasztok !
A múlt héten vettem egy
Lenovo Ideapad B 570-es
Core i3 2,1 GHz-es"Sandy Bridge" processzoros
6 GB RAM/ 500 HDD nVidia GP 410 M VGA laptopot.A gondom az, hogy nem tudtam a WIN 7 Ultimate op.rendszert feltelepíteni. A telepítés végén az első újra indítás után nem boot-ol be laptop, hanem ki-be kapcsol.Próbálkoztam a Home Premium és Professional verzióval is, de az eredmény ugyanaz.
Mi lehet a probléma ? Találkoztatok-e ilyen hibával. Várom ötleteiteket akár pü-ben is.
Üdvözlettel: Csaba
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus Zenbook flip13 2in1 touch screen
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- Asus Rog Strix Scar 17
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 68 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest