Új hozzászólás Aktív témák
-
atika88
senior tag
válasz
kreten67 #20270 üzenetére
Nos, érdekes lett a jelenség. Tanácsodnak megfelelően szépen nem engedetem netre a gépet, először Intel majd AMD vga gyári ajánlott drivert tettem fel. Semmi változás, minden szépen fut. Majd lefutott az update is kíváncsi voltam mi lesz. Slőn világosság minden ugyanúgy szépen fut fagyás nélkül
Nem igazán tudom ezt most mire vélni, még egy tereléses tesztet azért odateszek neki, hátha valami kibukik. De ezek után nem hinném, hogy a VGA hibás lenne, ha hibás gondolom azonnal fagyott volna megint. -
atika88
senior tag
Sziasztok!
Adott egy Acer Aspire E1-572G 15" i7-4500U / Radeon HD8750M 2GB Noti. A jelenség csodálatos, ugyanis minekután megtörténik a friss Windows 10 telepítés gond nélkül üzemelget és fut minden. Amint a Windows Update lefut az első pár percben és újraindul: már soha többé nem tölt be a Windows, kifagy egész egyeszűen.
Van ötletetek rá esetleg mi az, ami így megfogjaNem hinném, hogy az a megoldás, hogy az Update-t letiltom hiszen csomó minden más frissítésre szükség lenne...
Üdv és Köszi a tippeket!
-
atika88
senior tag
Adott a következő noti/konfig: Dell Latitude E6400
Display port-on át külső LG FULLHD LCD tévén 1360x768 felbontáson semmi probléma a géppel. Azonban amint 1920x1080ba váltom át a felbontást gyakorlatilag hangyásodik a kép. Mitől lehet ez?
Köszönöm a segítséget. -
atika88
senior tag
Sziasztok!
Van egy MSI CR640 notim, jelenleg Windows 7 rendszerrel.
A probléma a következő: Windows 10 telepítés rendben lezajlik/lott, ahogy a nagykönyvben megvan írva. Gép újra indul. Windows 10 logó szokás szerint beugrik, majd nagy feketeség a kijelzőn. Se több, se kevesbb. Újratelpeítés, másik win10 telepítő nem segített. Windows 7 nél a probléma nem jött elő egyszer sem
Ötletek? Tippek? Miért nem akar a Windwos 10 felmenni rá vajon?
Hibaüzenet nincsen, külső HDMI-re kötve sem ad képet Windows 10 telepítés után.Köszönöm a segítséget.
-
atika88
senior tag
Sziasztok!
Adott a következő gépezet: SONY Fit multi-flip 13" FULLHD SVF-13N1UM (SN: SVF13N1C5E) Tablet és Notebook egyben
A következő "csodát" műveli: a kijelző véletlenszerűen pislákol, vagy szimplán be/ki villan gyorsan. Van hogy színesen jelenik meg össze vissza pixelezve a Notin a kép. Ha Tablet módban használom a jelenség még durvább és gyakoribb. Noti módban türhető, csak elpislákol a kijelző és szivárványszínes lesz.
A hibajelenség csúcsa: amint külső dedikált HDMI-re teszem fel a notit legyen bármilyen hiba közben, azonnal megszűnik a hiba és külső kijelzőre kötve nincs hiba! Amint lehúzom a HDMI-kábelt, rögtön kezdi elölről a jelenséget.
A hiba egyesek szerint hardveres mások szerint szoftveres. Én nem jöttem rá konkrétan melyik, nincs több ötletem.
Köszönöm az észrevételeket és a segítséget előre is!
-
atika88
senior tag
Sziasztok!
Van egy Toshiba satellite L40 - 170 laptopunk!
Egyik pillanatról a másikra kegyetlenül belassult, a képernyő felbontása maximum lett újra indult a gép és azóta SEMMI KÉP NINCS! A képernyő gyakorlatilag halott!
Első tippre szerintetek mi szált el? Érdemes javíttatni? -
atika88
senior tag
Sziasztok!
A Notebook-unk helyzete a következő:
Egy Lenovo R61i CPU ventilátora megadta magát "fan error"...Ez ügyben kérnék segítséget: honnan tudnék hozzá újat venni? Nem szeretnék 25ezer ft-ért új venti szettet, csakis a ventit kellene cserélni (és lehet is a youtube videók alapján), de nem találtam sehol :/ Tippek ötletek rá? Szeretném azért vállalható áron megúszni! Köszönöm szépen a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby rádiós topik
- Megújult a PROHARDVER!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASUS routerek
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- Asus Rog Strix Scar 17
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 68 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga Gen 4 -i 7 1370P/16GB/256GB SSD
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged