Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Fenix 8 Pro - nézz az ég felé!
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
FoxyDaMon
csendes tag
válasz
z0d1@Ku$
üzenetére
Nem szeretném ,hogy folyamatosan csak az egyik menjen ezt nem írtam, azt szeretném, hogy egyáltalán mennyen az AMD mert jelenleg csak az intelt használja. Amugy meg a váltható grafikus rendszernek épp az a lényege, hogy a biosban való kapcsolás után Fixed/Dynamic te döntöd el melyik program melyiket használja/windows dönti elmelyiket használja.
-
geza844
aktív tag
válasz
z0d1@Ku$
üzenetére
Na, fejlemény. A felső memória foglalatba csak én tettem bele rosszúl a modult. Kicsit másképp kell mint az alsóba. Mindegy, mindkét foglalat jó, és mindkét memória jó. Tettem bele másik 2 memóriát is (kiszedtem egy másik ugyanilyen laptopból), azokkal is ugyanezt a hibát produkálja, tehát:
A laptop csak akkor indul el, ha előtte kiszedtem belőle az összes memóriát, megpróbáltam bekapcsolni úgy, memória nélkül, majd visszatettem a memóriákat. Csak ekkor kapcsol be. Máskülönben nem.
-
geza844
aktív tag
válasz
z0d1@Ku$
üzenetére
2 memória modul volt a gépbe. Bármelyiket teszem a felső foglalatba, nem indul. Tehát a felső memória foglalat úgy tűnik hibás. Bármelyiket teszem az alsó foglalatba elindul (ha a korábbi indítási kísérletben kivettem mindkét memóriát). De mondjuk ki tudom próbálni más memória modullal, azt még lehet megéri. Dehát ha egy másik modullal megy a gép, akkor nagyon érdekesen romlott el mindkék modul és az egyik foglalat egy időben...
Új hozzászólás Aktív témák
- 2020 MacBook Pro 13 i7 32GB 512GB Akku Jó
- Gyors, vékony és könnyű Lenovo Thinkpad X1 Carbon gen 8 (10.gen Core I5 16Gb DDR4 512Gb SSD) laptop!
- Tervezős Lenovo Thinkpad P14 S gen2 Laptopom (Nvidia 4Gb-os videokártyával) kifogástalan eladó!
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 G3 (Core I9 10885H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- Újszerű ERŐMŰ Lenovo P1 G3 (Intel Core I7 10750H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828, 100% Akksi
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

látom homárposzt bőven van a nevükkel 

Pyttawrx